Dodaj do ulubionych

Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01

IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 10.08.04, 00:27
August 9, 2004

Description
With the ability to scan your RAM, registry, hard drives, and external
storage devices for known data-mining, advertising, and tracking components,
Ad-aware SE easily can clean your system, allowing you to maintain a higher
degree of privacy while you surf the Web.

Ad-Aware SE Personal Edition boasts a number of improvements. Extended memory
scanning now scans all modules loaded by a process. Scanning uses the all-
new CSI (Code Sequence Identification) technology to identify new and unknown
variants of known targets. Extended registry scanning now scans registry
branches of multiple-user accounts and performs additional smart checks to
detect dynamically created references. Scanning speed is noticeably faster,
and this version offers an Extended Scanning mode for known and
unknown/possible browser hijackers.

Review of Ad-aware SE Personal Edition

One of the first applications built to find and remove adware and spyware, Ad-
aware SE Personal Edition's excellent reputation is well justified. The sky-
blue, skinnable interface features five buttons. The first two, Status and
Scan, lead to the core function of the application. These buttons initiate a
scan of your files for adware components. After scanning is complete, the
program presents a summary of results, followed by a list from which you
select exactly which components to remove. Right-clicking an individual entry
gives some information about the piece of suspected adware, though we would
like more details. Ad-aware SE can alert you to more malignant forms of
malware by separating items into critical and negligible categories. The
third button, Ad-watch, is nonfunctional in the Standard version. The fourth
button, Plug-ins, shows you which Ad-aware plug-ins are installed. The fifth
leads to the help files.

Ad-aware SE does an excellent job of quickly finding and removing most adware
and spyware components, although you will have to restart and rescan for a
seriously infected machine. We were pleased to see an auto-update feature
included with the program, keeping Ad-aware up-to-date with the latest adware
components. Ad-aware SE should be part of your arsenal for keeping your
machine free of adware and spyware components.

ftp://ftp.download.com/pub/win95/utilities/aawsepersonal.exe
www.lavasoftusa.com/
Obserwuj wątek
    • jwoj Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 10.08.04, 00:57
      fajnie,najlepszy program tego typu,sprawdziłem też inne,zostawiały niektóre spyware
    • Gość: Paweł Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: 213.17.223.* 10.08.04, 08:27
      Czy TY bzyku jesteś Polakiem ,czy Anglikiem,a może walisz z Ameryki
      tu jest polskie forum,i bez popisówek proszę,bo Twego postu wię kszość i tak
      nie zrozumie,jest to nagminne z Twej strony.
      Pozdrawiam.
      • Gość: bzykbzyk. Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 10.08.04, 12:47
        Paweł napisał(a):

> Czy TY bzyku jesteś Polakiem ,czy Anglikiem,a może walisz z Ameryki
        > tu jest polskie forum,i bez popisówek proszę,bo Twego postu wię kszość i tak
        > nie zrozumie,jest to nagminne z Twej strony.
        > Pozdrawiam.

Zdecyduj sie czy piszesz jako Paweł czy kot i nie udawaj szczura.

Nikt nie wykreca ci reki abys czytal.
        moze zaczniesz uczyc sie jezykow zamiast szczekac na drzewa ktore
        chodza ci pod nosem!
        Twoje komentarze sa zbyteczne!
        • Gość: Grzegorz Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.phil.east.verizon.net 10.08.04, 13:01
          Bzyku bez obrazy ale uwazam ze Pawel ma racja poniewaz forum to znajduje sie na
          Polskich stronach i sila rzeczy uzywany jest tu jezyk Polski.
          Trzeba tez wziasc pod uwage ze wiek uczestnikow forum jet rozny , sa tez starsze
          osoby ktore juz nie maja glowy do nauki jezykow.Pomijam juz koszt nauki.Ciekaw
          jestem czy wchodzac na forum w Stanach zaczynasz dla przykladu uzywac jez.
          Polskiego i kazesz innym sie go uczyc twierdzac ze to sa jalopy itp.
          Juz ktos ( nie pamietam kto )zwrocil Ci uwage ze szkoda jest Twojej pracy i
          wysylania postow w jez angielskim bo gro uczestnikow go nie odczyta.
          Pozdrawiam Grzegorz
          • umfana Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 10.08.04, 13:09
            Bzyku lubie Cie, ale popieram Pawla w tym watku.
            On ma duzo racji, wiec nie obrazaj sie..prosze.
            Pozdrawiam!
            • Gość: faae Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 21:52
              Czepiają się.Program b. dobry i super że zwróciłes na niego uwagę.Poza tym
              nawet nie znając języka wiadomo że chodzi o ulepszoną wersję znanego wiekszości
              programu, czyli problem dotyczy kwadratury koła.
              • Gość: Grzegorz Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.phil.east.verizon.net 10.08.04, 22:25
                Odpowiadajac Ci to twierdze ze nie jest to kwadratura kola i nikt nikogo sie nie
                czepia.Bzyk wiele razy opisuje bardzo ciekawe tematy ale tylko dla wybrancow
                znajacych jezyk angielski.Mnie osobiscie to nie przeszkadza ale mysle ze duze
                grono czytelnikow nie zna na tyle jezyk angielski aby czytac ( i zrozumiec
                wlasciwie) tektsy Bzyka, a czasami opisuje bardzo ciekawe i istotne sprawy.
                Takze nawet jezeli znasz ten jezyk to badz tak dobry i wypowiadaj sie w swoim
                imieniu.
                • enautka Nikt sie bzyka nie czepia i dzieki za super prog! 11.08.04, 16:11
    • Gość: komar Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:16
      Да бе параноя... професионално увреждане по-скоро =) Все пак няма лошо да си
      пуснеш NAV и да сканираш веднъж месечно с ad-aware и spybot. Най-много да
      предовратиш евентуални проблеми.
      • Gość: komar Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:19
        Ad-Aware сканирует память, реестр и жесткий диск ПК на предмет обнаружения
        "паразитов" и удаляет их. Имеется возможность бэкапа и отката (для случаев,
        когда установившая шпиона программа отказывается жить без оного), многоязыковая
        поддержка, возможность интеграции в Windows-shell, игнор-лист и возможность
        работы из командной строки. Для облегчения пополнения базы spyware существует
        бесплатный Add-on RefUpdate, который находит свежие Reference File, загружает и
        устанавливает их.

В текущем выпуске улучшен процесс выставления приоритетов, исправлена ошибка с
        содержимым дисков под NTFS, улучшен перевод, доработан пользовательский
        интерфейс.
        • wwwandal1 Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 10.08.04, 13:39
          エルミタージュ美術館展
          ここでしか買えない限定商品 毎日プレミアムモールオープン
          第56回毎日書道展・日中女流書道家代表作品展開催中
          「祈りの道~吉野・熊野・高野の名宝~」
          「モアちゃん」タオルプレゼント
          • Gość: Herr Flick Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 00:12
            Miałem AdAware 6.0 ale zainstalowalem ten. Faktycznie szybciej chodzi a i 5x
            wiecej Data Minerów mi znalazł.
            • wwwandal1 Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 11.08.04, 00:15
              niezły programik tylko po c holere mi MRU pokazuje??????????
            • umfana Tu Helga do Herr Flicka ...allo allo !!! 11.08.04, 16:25
              a co to jest ten CHOLERNY data miner... mam to swinstwo i nikt mi nie chce zdradzic co to za badziew zalega mi na kompie...
              Pelna konspira na froncie!
              ;o)
              • kalinowski11 Re: herr "premier" do Helgi ...allo allo !!! 11.08.04, 16:28
                Znalazł Ad-aware ? Wywalić :)
                • umfana Re: herr "premier" do Helgi ...allo allo !!! 11.08.04, 17:59
                  To robię to z uporem maniaka... niestety i tak wraca Data Miner, jak upiór z koszmaru...
    • etom Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 11.08.04, 08:14
      jest juz v 1.02
      • kalinowski11 Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 11.08.04, 08:43
        Czemu nie chce się uaktualnić ? To znaczy niby się uaktualnia , ale po
        wyłączeniu programu i ponownym włączeniu jest nadal 1.01
        • Gość: xx Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.08.04, 10:44
          Mi się udało wczoraj zaktualizowac.Jest o wiele lepszy od poprzedniej wersji .
          • Gość: Marco Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 11:39
            Krótkie pytanie - ten AdAware SE jest lepszy od AdAware 6.181 ??
            • Gość: erg Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.katowice.pik-net.pl 11.08.04, 11:59
              dołaczam sie do pytanie - przy czym nie chodzi o szybkosc ale skutecznosc!
              • etom Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 11.08.04, 18:31
                Mam stara i nowa wersje.
                Przy skanowaniu nowa znalazla duzo wiecej smieci.
                No i szybciej dziala.
            • Gość: erg Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:24
              Tak, skutecznośc pozostala a szybkość wzrosła 10 krotnie.
              • Gość: erg Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.katowice.pik-net.pl 11.08.04, 14:03
                ktos ma szczescie ze nicki nie sa zastrzezone... ale dzieki za odp ;)
                • Gość: xx Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.08.04, 14:11
                  myślałem,że udało mi się zaktualizować, ale niestety nie.Popełniam jakis
                  błąd,ale nie wiem jaki. Niby pobieram nowe dane,ale po ponownym uruchomieniu
                  wszystko zosteje baz aktualizacji.Coś tam pisze ale nie rozumiem po angielsku i
                  na pewno tu leży przyczyna.
                  • Gość: smog Czy ktoś go porównywał z Pest Patrol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:13
                    Ja mam Pest Patrol i jestem dosyć zadowolony, może ktoś porównywał?

• Gość: Heydrich Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:59
                    Miałem okazję porównać oba (6.181 i SE) choć nie wiem czy to miarodajne.
                    Przyplątał mi się spyware o nazwie "Spyware Perfect".
                    Od wczoraj miałem SE i choć przeleciał jak burza to nic nie wykrył. Natomiast
                    6.181 znalazł 4 wpisy w rejestrze po ktortch moglem sie pozbyc paskudztwa.
                    Dodam ze aktualizowalem oba oraz dalem ustawienia zaawansowane do szukania
                    robali.
                    • wwwandal1 Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 11.08.04, 15:10
                      uwierz mi wcale się nie pozbyłeś tego Perfect-a -tego nie usuwa zaden Ad -aware.
                      sprawdź czy masz uruchomiony proces (nie pamiętam dokładnie) system..exe (z 2-
                      ma kropkami)? Jeśli tak to Coś ciągle siedzi.A najlepiej sprawdź jakimś
                      programem co Ci się łączy w danej chwili z NET-em
                      • Gość: Heydrich Do Wandala: Spyware Perfect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:54
                        Faktycznie jeden z plików do usunięcia (ręcznie za cholerę się nie dało)
                        nazywał się "system coś tam". żeby było ciekawiej to wykrył mi go Norton
                        Antivirus który z robakami podobno sobie nie radzi. Pliki były 4 z tego dwóch
                        Norton nie dał rady wyplenić.

Teraz do rzeczy: szukałem jakichś dziwnych procesów od razu po wykryciu
                        Perfecta ale nic nie znalazłem. Obecnie mam proces SYSTEM (nazwa użytkownika:
                        SYSTEM). jednak bez kropek. Aha, po skanowaniu AdAwarem przeleciałem też system
                        SpyBotem, też znalazł jakieś wpisy po których ususnięcie ręczne Perfecta bylo
                        mozliwe. A tak na marginesie groźny ten Perfect? Nie znam się na tym za bardzo.
                        Odpisz please.
                        • wwwandal1 Re: Do Wandala: Spyware Perfect 11.08.04, 16:26
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=14772921&a=14787135
                          i

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=14772921&a=14787135
                          nadal wątpie czy go usunąłęś
                          aby sprawdzić dokładnie ustaw :pokaż pliki ukryte i systemowe w WIN-dows...
                          potem idź:C;dokument and settings;twoja nazwa użytkownika;ustawienia
                          lokalne;temp...tam szukaj czegoś podejżanego na kształt "rar"czy "RarSFX0"

www.pandasoftware.com/activescan/pol/activescan_principal.htm
                          www.pandasoftware.com/protected/
                          • Gość: Heydrich Re: Do Wandala: Spyware Perfect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 17:53
                            A ten plik załapaliśmy w ten sam sposób - ja tez coś ściągałem z tamtej strony
                            i zapodałem go sobie "na własne życzenie".

Sprawdziłem tak jak pisałeś - rzeczywiście był w katalogu RASFX0 w ścieżce
                            którą opisałeś. Gdy go miałem ręcznie nie dał się skasować - najbardziej
                            upierdliwy był plik system.hk.dll Jednak po skanie AdAwarem i SpyBotem dał się
                            usunąć (pewnie pomogła likwidacja tych wpisów rejestru). Teraz nie mam też
                            żadnych wpisów w rejestrze ani w procesach.
                            Opcję "pokaż wszystkie pliki" zawsze mam uruchomioną właśnie ze względu na wiry.
                            Na wszelki wypadek przeskanowałem system Nortonem (jedynym który mi go wykrył)
                            i cisza.
                            Na symantecu pooglądałem co piszą na temat Perfecta i nic nie widać. Może to
                            przedwczesna radość ale chyba go wywaliłem.
                            • wwwandal1 Re: Do Wandala: Spyware Perfect 11.08.04, 18:31
                              he he no nie wiem :) ale gbybyś coś jeszcze miał to usuń w trybie awaryjnym
                              (zapomniałem Ci o tym napisać) bo normalnie -faktycznie nie da się go usunąć .
                              Pozdrawiam
                              • Gość: Heydrich Re: Do Wandala: Spyware Perfect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 19:54
                                Wcześniej nie pomyślałem o trybie awaryjnym. Sprawdziłem jednak w tym trybie i
                                wszystko tip-top. Może jakimś cudem mi się udało to usunąć. Pozdrawiam.
                  • etom Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 11.08.04, 18:32
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=14791520&a=14837791
        • etom Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 11.08.04, 18:28
          Bo z samego programu update nie sciaga nowej wersji tylko uaktualnia ta ktora masz.
          v 1.02 masz tutaj
          http://www.download.com/redir?pid=10308605&merid=69274&mfgid=69274&lop=link&edId=3&siteId=4&oId=3002-8022-10308605&ontId=8022&destUrl=ftp%3A%2F%2Fftp.download.com%2Fpub%2Fwin95%2Futilities%2Faawsepersonal.exe
          • kalinowski11 Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 11.08.04, 19:31
            Czyli jeżeli dobrze rozumiem to teraz działa na zasadzie CWShreddera , który
            uaktualniał posiadaną wersję do najnowszej tylko "na chwilę" :)?
            • etom Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 11.08.04, 21:38
              Uaktualnia tylko pliki danej wersji ( i na stale ).
              Nowa trzeba zainstalowac i potem tez uaktualniac.
    • lamerka Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 12.08.04, 01:49
      Zadam lamerskie pytanie: czym sie rozni Ad-Aware 6.0 od tego tu? Poprosze o
      odpowiedzi w przystepnym jezyku:)
      • etom Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 12.08.04, 03:40
        Tak jak nowsze wersje innych programow powinien byc lepszy.
        Faktycznie dziala szybciej i przynajmniej w moim przypadku wykrywa wiecej smieci niz poprzednia wersja.
        • Gość: lamerka Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:00
          ale nie do konca rozumiem kwestie aktualizacji (twoja wymiana zdan z
          kalinowskim byla dla mnie nieco niezrozumiala;) - to sie nie odbywa z pozycji
          programu? przez klikniecie odpowiedniej ikonki tak jak w ad-aware 6.0?
          Poza tym mam taki problem, w starej wersji moglam przeniesc na liste obiektow
          ignorowanych "posible hijack ..." teraz jest to niemozliwe (wyszarzona jest ta
          funkcja).
          • Gość: lamerka Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:04
            no i jeszcze jedna kwestia: czy sa jakies przeciwskazania, zeby miec obie
            wersje ad-aware zainstalowane?
          • etom Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 12.08.04, 16:24
            Gość portalu: lamerka napisał(a):

> ale nie do konca rozumiem kwestie aktualizacji (twoja wymiana zdan z
            > kalinowskim byla dla mnie nieco niezrozumiala;) - to sie nie odbywa z pozycji
            > programu? przez klikniecie odpowiedniej ikonki tak jak w ad-aware 6.0?

Uaktualnia sie tak samo ,tylko ze uaktualniane (tak w starej jak i nowej wersji )sa pliki DANEJ wersji - nie mozna w ten sposob zainstalowac nowej w miejsce stare.
            Mozna uzywac jednoczesnie 6.0 i SE - przy instalacji SE program sie pyta czy zostawic stara czy odinstalowac.

pozdrawiam
            • Gość: lamerka Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 16:43
              ALe przy instalacji wybralam rekomendowane rozwiazanie czyli odinstalowanie
              starej wersji. Czy wobec tego moge sobie zainstalowac ja ponownie?
              A co z umieszczeniem obiektu na liscie ignorowanych? W starej wersji bez
              problemu to zrobilam, tu tego nie moge zrobic.
              • etom Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 12.08.04, 17:10
                Gość portalu: lamerka napisał(a):

> A co z umieszczeniem obiektu na liscie ignorowanych? W starej wersji bez
                > problemu to zrobilam, tu tego nie moge zrobic.

Mozna - najpierw trzeba wstawic "ptaszka" do kratki przy danym pliku ,potem prawym klawiszem myszki kliknac na tym pliku i wybrac "Add selected to Ignore List"

> ALe przy instalacji wybralam rekomendowane rozwiazanie czyli odinstalowanie
                > starej wersji. Czy wobec tego moge sobie zainstalowac ja ponownie?

Nie probowalem ,ale gdyby nie szlo to zawsze mozna odinstalowac nowa
                wersje,zainstalowac stara i potem znowu nowa - z odpowiednia opcja.

pozdrawiam
                • Gość: lamerka Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:47
                  oczywiscie tak postepuje, ale funkcja add selected to ignore list jest
                  wyszarzona, mowiac po ludzku nie dziala.
                  • etom Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 13.08.04, 01:54
                    Np przeciez napisalem ( post wyzej)dlaczego :

"....najpierw trzeba wstawic "ptaszka" do kratki przy danym pliku ,potem prawym klawiszem myszki kliknac na tym pliku i wybrac
                    "Add selected to Ignore List"

Jednym slowem jest "wyszarzona" tylko wtedy jak nie zaznaczysz zadnego ze znalezionych plikow.Jak zaznaczysz to sie uaktywnia.
                    • Gość: lamerka Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 10:32
                      etomku, rozumiem co do mnie piszesz.ale naprawde postepuje dokladnie tak i
                      wciaz mam wyszarzona te funkcje. w wersji 6.0 robilam to bez problemu,
                • przemek9 Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 12.08.04, 20:58
                  >
                  > Nie probowalem ,ale gdyby nie szlo to zawsze mozna odinstalowac nowa
                  > wersje,zainstalowac stara i potem znowu nowa - z odpowiednia opcja.
                  >
                  > pozdrawiam

Ja bym proponował inaczej.Ad-Aware tak jak wiele programów działa bez instalacji.
                  Trzeba go zainstalować, skopiować folder z programem w inne miejsce i odinstalować.Można mieć w ten sposób kilka wersji programu i używać której sobie życzymy, bez instalowania/odinstalowywania.
                  Podobnie jest z wieloma programami.Ja zawsze sprawdzam czy program działa bez instalacji.Mam na dysku osobny folder z tymi programami i to jest wygodna sprawa.

• Gość: after Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 06:32
      Taką angielszczyzną jak stuknięty bzykbzyk może popisywać się każdy.
      Zamiast idioto kopiować i wstawiać tu teksty ze strom www
      pisz swoje teksty i po polsku a jak już coś kopiujesz to lepiej znajdź tekst po polsku i podawaj odnośnik skąd to skopiowałeś:

www.download.com/3000-2144-10045910.html?part=69274&subj=dlpage&tag=button
      • Gość: pytanie Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 09:59
        co to sa MRU files?? pzdr
        • Gość: xyz Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.katowice.pik-net.pl 12.08.04, 10:36
          zapewne chodzi o liste plikow ostatnio uzywanych
          • Gość: hreg Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 10:42
            Gość portalu: xyz napisał(a):

> zapewne chodzi o liste plikow ostatnio uzywanych

po co zatem sa wyszukiwane przez ad-aware, nie sa niebezpieczne? nie trzeba ich
            kasowac?
            • etom Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 12.08.04, 16:28
              Gość portalu: hreg napisał(a):

> po co zatem sa wyszukiwane przez ad-aware, nie sa niebezpieczne? nie trzeba
              > ich kasowac?

Po to, by ktos po Tobie uzywajacy kompa nie dowiedzial sie jakie pliki otwierales.
      • umfana do after..jestes bydle zlosliwe! 12.08.04, 10:53
        zamiast bzykowi podziekowac za dobry program, to ryja wydzierasz na niego...sam cos madrego tu napisz dla ludzi a nie klapiesz jezorem!
        • Gość: after Re: do after..jestes bydle zlosliwe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:16
          Dziękować za program to można jego twórcom a nie temu poje..wi.
          Nie on go odkrył.Jak ktoś rusza się po internecie a nie tylko siedzi na tym forum to znajdzie pełno informacji o Ad-Aware SE na polskich stronach i nie potrzeba do tego pół strony skopiowanego angielskiego tekstu, który i tak dla większości jest tabu.
          Ten świr ma za...ba na punkcie prawego przyciska myszy, ale na to nic nie da się poradzić.Sam nie czyta tego co tu wstawia
          Każde "szanujące się" forum ma takiego stukniętego "guru" podkręcającego wątki.
      • Gość: Paweł Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: 213.17.223.* 12.08.04, 13:16
        Zgadzam się w całości,jest to forum polskie,a bzyk niech poszuka sobie
        anglojęzycznego,bo jego posty,sa zrozumiałe dla wąskiej grupy,a swoją drogą
        jestem pewny że i tak nic z tego nie kuma,niech bierze przykład z Piecyka
        Gazowego lub Kalinowskiego,od których dużo się dowiedziałem,i na tym to polega.
        Pozdrawiam,bzyka też!
        • Gość: after Re: Nowy Ad-Aware SE Personal 1.01 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:24
          >a bzyk niech poszuka sobie
          > anglojęzycznego

Nie poszuka bo tam by się zbłaźnił ze swoją angielszczyzną.
          Na anglojęzycznych forach nie wystarczy kopiuj/wklej
          Tylko tutaj może strugać "wielkiego" poliglotę i "znawcę"
          Proponuję zostawić w spokoju tego świra bo i tak nic to nie pomoże.
          Tak jak już pisałem.Na każdym forum musi być conajmniej jeden taki idiota.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka