Dodaj do ulubionych

najlepszy program do robienia PDF

IP: *.euv-frankfurt-o.de 04.04.02, 15:03
jaki jest najlepszy program do robienia plikow PDF i skad go sciagnac ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Scan Re: najlepszy program do robienia PDF IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 15:39
      1. drukowanie do pliku na drukarke postscriptowa ( np. Linotronic 330 masz w
      Win).
      2. plik postscriptowy wrzucasz do Acrobat Distiller 5,0
      www.submissionz.com/ - masz tam full wersje Acrobat 5,0
      • Gość: Artur Re: najlepszy program do robienia PDF IP: *.sasknet.sk.ca 04.04.02, 22:19
        Z tym, ze siedzi tam mnostwo wirusow o czym mozesz sie latwo przekonac idac na
        te strone.
        • Gość: Scan Re: najlepszy program do robienia PDF IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 23:10
          I owszem, duzo jest. Jaka to frajda widziec jak odpadaja od Firewalla.
    • stratoos Re: najlepszy program do robienia PDF 05.04.02, 13:28
      > jaki jest najlepszy program do robienia plikow PDF i skad go sciagnac ???

Uzywam jednego programu do robienia PDF'ow - Adobe Acrobat 5.0. Dodaje ikonke do
      Worda i mozna wtedy zapisac dokument dodatkowo w formacie PDF. Jak na moje
      potrzeby jest bardzo dobry. Nie wiem czy istnieje wersja shareware lub trial tego
      programu...

pzdr, startoos
      • Gość: Alpetrus ??? Re: najlepszy program do robienia PDF ??? IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 06.04.02, 00:23
        stratoos napisał(a):

>Dodaje ikonke do Worda i mozna wtedy zapisac dokument dodatkowo w formacie PDF.

Jaka ikonke i gdzie dodac. Moze cos wiecej bo nie kapuje. Przeciez Adobe Acrobat Reader jest programem do odczytywanie plikow .pdf, a nie do ich tworzenia.
        Pozdr.
        • Gość: Scan ??? Re: najlepszy program do robienia PDF ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 00:40
          Ma rację. Reader jest tylko czytnikiem PDF, wchodzącym ( ale i samodzielnie też
          wystepuje - pewnie taki masz) w skład programu do tworzenia ( Acr. Distiller)i
          obróbki PDFów jakim jest Adobe Acrobat. Przy instalacji AA masz możesz go
          zaimplementowac do Worda, skąd ta ikonka. Fakt - bardzo ułatwia życie.
    • Gość: jacek84 Re: najlepszy program do robienia PDF IP: 212.160.238.* 06.04.02, 09:21
      Ja mam FinePrint pdfFactoryPro. Instaluje sie tak jak drukarke. Jest to
      program który "wypluwa" pliki z rozsz. pdf.
      Dajesz komende drukuj i plik się zapisuje jako pdf.
      Zciągniesz go z witryn Chipa, albo www.edw.com.pl lub www.komputerswiat.pl
      Jak nie znajdziesz to napisz : ryko4@go2.pl poszukam na CD i Ci wysle.
    • Gość: mtq Re: najlepszy program do robienia PDF IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 13:53
      PrintToPDF i PDFWriter
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka