Gość: Kamil IP: *.elpos.net 11.09.04, 11:33 czesc zciagnietych filmow nie ma glosu. Znajomy mowil ze to sprawa kodeków. Gzie moge znaleźć aktualne kodeki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: nyn Re: Kodeki IP: *.ipt.aol.com 11.09.04, 11:41 a moze to nie wina kodekow, tylko tego, ze jestes pieprzonym zlodziejem? Link Zgłoś
Gość: mk Re: Kodeki IP: 195.117.23.* 11.09.04, 11:50 chyba was całkiem poje*** z tymi złodziejami wyluzuj nigdy nie ogladałeś filmu na kompie z nie orginalnej płytki, kasety to albo głupii nie wiesz jak albo myslisz tak myslisz o innych i masz nadzieje ze ci uwierzą Link Zgłoś
Gość: Kamnil Re: Kodeki IP: *.elpos.net 11.09.04, 11:58 Zostaw go, każdy mierzy innych swoją miarą Link Zgłoś
Gość: mk Re: Kodeki IP: 195.117.23.* 11.09.04, 11:43 np stąd. divx.dva.pl/index.php?dzial=download&nr=1375 Link Zgłoś
Gość: mk Re: Kodeki IP: 195.117.23.* 11.09.04, 13:07 gdzie chcesz :) sam sobie poradzi nie ma znaczenia. C:\Program Files i bedzie działał Link Zgłoś
Gość: mk Re: Kodeki IP: 195.117.23.* 11.09.04, 13:17 chcesz to jeszcze zobacz to forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=15635176&a=15660409 ac3 juz masz pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: nyn Re: Kodeki IP: *.ipt.aol.com 11.09.04, 15:24 "chyba was całkiem poje*** z tymi złodziejami wyluzuj nigdy nie ogladałeś filmu na kompie z nie orginalnej płytki, kasety to albo głupii nie wiesz jak albo myslisz tak myslisz o innych i masz nadzieje ze ci uwierzą" pomoz mi k...a podpieprzyc fajny samochod z mojego osiedla. Co? Jestem zlodziejem? No chyba cie poj... ! Nigdy nie ukradles samochodu, cwelu? Pewnie tylko dlatego, ze nie umiesz uruchomic bez kluczyka. A tak powaznie, to zastanow sie co piszesz. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Kodeki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.09.04, 15:27 Kiedyś notorycznie kradłem piosenki z radia... Zanim rozpoczynała się piosenka z premedytacją wciskałem REC. Robiłem to wielokrotnie... Link Zgłoś
Gość: nyn Re: Kodeki IP: *.ipt.aol.com 11.09.04, 15:30 roznica polega na tym, ze robiles to ZUPELNIE LEGALNIE. Zezwala na to ust. o prawie autorskim i prawach pokrewnych. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Kodeki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.09.04, 15:32 A Kamil zrobił coś nielegalnego??? Gość portalu: nyn napisał(a): > roznica polega na tym, ze robiles to ZUPELNIE LEGALNIE. Zezwala na to ust. o > prawie autorskim i prawach pokrewnych. Według interpetatorów tej ustawy ściągnięcie mp3 z identyczną piosenką jest nielegalne. Link Zgłoś
eressea Re: Kodeki 11.09.04, 15:34 piecyk gazowy napisał: > Kiedyś notorycznie kradłem piosenki z radia... Zanim rozpoczynała się piosenka > z premedytacją wciskałem REC. Robiłem to wielokrotnie... Piecyk, Ty kradzieju! ;))))))) Link Zgłoś
Gość: nyn Re: Kodeki IP: *.ipt.aol.com 11.09.04, 15:38 nie wiem, czy Kamil sciagal nowego Spidermana, czy instrukcje obslugi swojego piecyka gazowego ze strony producenta ;) Dlatego zapytalem wpierw grzecznie ... "a moze to nie wina kodekow, tylko tego, ze jestes pieprzonym zlodziejem?" Link Zgłoś
Gość: mk Re: Kodeki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:43 hmm porównanie do samochotu tak już oblatane ze każdy zna ale co mozna od ciebie wymagać sam nic nie wymyslisz poza wyzywaniem kogoś od złodziej i cweli na forum bo na ulicy jak biją staruszke to pewnie sobie zasłużyła :D Wiec CWELU pysk zamknij bo nie wierze ze nigdy nie oglądałeś zadnego filmu nie skopiowałeś piosenki , ale to takie modne wyzwać kogoś od złodzieji wiec i ja znajde sobie taki post i mu powiem A poza tym nie chce mi sie z toba gadać Link Zgłoś