Dodaj do ulubionych

Note 3 czy S5 Pomoc Pilna

29.05.14, 08:40
Witam wszystkich dokladnie za miesiac przechodze po 6 latach z orange do sieci play bedzie to moj 1 smartfon i wybor padl wlasnie na n3 i s5.
Mam teraz takie pytanko ktory lepiej sie sprawdzi mam duze rece wiec jesli chodzi o note 3 nie bedzie znim problemu jesli chodzi gdzies go o wlozenie to juz mzoe byc problem naprzyklad do kieszni lub kurtki ;/.
Najbardziej zalezy mi na ultraszybkosci zeby sie samrtfon nie zacinal chodzil mega plynnie ,gry chodzilly plynnie ,serfowanie po necie bylo plynne i przyjemne :),ogladanie filmow zeby otwieral wszystkie kodeki i nic sie nie cielo, sluchanie muzyki podczas trenowania (bieganie po plazy i lesie ze sluchawek ),zeby robil bardzo dobre fotki jakies wspomnienia z wakacyjnych wypadow.
Prosze was o porady,opinie jak i plusy i minusy tych smartfonow jesli ktos bawil sie z was tymi dwoma prosze o pomoc jak wrazenia tych 2.
Podajcie jakies namiary ,wskazowki bo smartfon bedzie mi sluzyl przez 2 lata tak wiec chce byc mega zadowolony :) Tylko te 2 wchodza w gre Z GORY DZIEKUJE WSZYSTKIM POZDRAWIAM.
Obserwuj wątek
    • kedzi1 Re: Note 3 czy S5 Pomoc Pilna 29.05.14, 14:40
      Prosze o pomoc wyborze smartfona n3 lub s5.
    • Gość: a Re: Note 3 czy S5 Pomoc Pilna IP: *.warszawa.mm.pl 29.05.14, 16:07
      S5
      www.trustedreviews.com/opinions/samsung-galaxy-s5-vs-note-3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka