Dodaj do ulubionych

Oczyszczanie cache w operze

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.04, 16:38
Coś tu nie gra. Kiedyś nurtowało mnie, jak to możliwe,że na jednej ze stron, które odwiedzałem i zapominałem się wylogować, zawsze byłem zalogowany po powtórnej wizycie. To nie byłoby takie dziwne, gdyby nie to,że przed każdą taką wizytą opróżniałem :cache, historię, cookie'sy i zapamietane loginy z hasłami. Wytłumaczyłem sobie to jednak tak, że strrona zapamiętywała mój stan zalogowania jako powiazany z moim IP. Ponieważ moje IP było dynamiczne (i jest), załozyłem, że tórcy strony popełnili gafę i jako ja wykrywany jest każdy użytkownik mojego dostawcy internetowego. Trochę mnie to zmartwiło, bo każdy mógł mieć dostęp do mojego konta (na szczęście to nie e-mail :) )

Ostatnio stało się coś jeszcze dziwniejszego- nawet po wielokrotnym wyczyszczeniu wszystkich wspomnianych elementów w przegladarce, po wejsciu na forum gazety pokazuja mi się w kolorze "odwiedzonym" wszystkie linki tematów, w których brałem udział przed wyczyszczeniem cache, historii itd. Dlaczego? Jakiś bład w operze? Wcześniej jednak korzystałem z tej samej wersji i nic takiego się nie działo.
Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka