Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 09:32 Poszukuje no cd crack do the sims2 PL !!! PILNE!!! HELP!!! PISZCIE!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
user0001 Chcesz grać? zapłać. 09.10.04, 09:37 Pilne to może być odnalezienie czyjejś pracy magisterskiej na dysku, lub naprawa serwera w firmie. Twoja chęć pogrania w grę za którą nie zapłaciłeś/łaś, nie jest pilna, a jedynie żałosna. Jak chcesz pograć nie płacąc to jest tux-racer, albo freeciv. A jeśli uważasz, że koniecznie musisz w tą grę zagrać, to sam/a znajdź kraka w sieci (może google będzie pomocne) Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Chcesz grać? zapłać. IP: *.vitnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 09:54 ano mam jakiegos cracka do simsow 2 ale nie wiem czy ci spasuje bo kumplowi nie chcial Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Chcesz grać? zapłać. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.10.04, 12:01 user0001 napisał: > Twoja chęć pogrania w grę za którą nie zapłaciłeś/łaś, nie jest pilna, a jedyni > e > żałosna. Skąd wiesz, że nie zapłacił? Ja mam oryginalną Mafię i też sobie ściągnąłem do niej "noCDcrack". Producenci gier są niepoważni wymagając, by podczas gry płyta siedziała w napędzie. Utrudniają ludziom życie. Absurd! Jak widać piraci bardziej potrafią spełnić oczekiwania gracza niż producent gry. Link Zgłoś
user0001 Re: Chcesz grać? zapłać. 09.10.04, 12:21 Piecyku, loguj się, za dużo tu podróbek i nie zawsze chce mi się czytać małe szare literki, aby stwierdzić, że Ty to Ty ;-) Po pierwsze to ci którzy używają/rozprowadzają oprogramowanie bez licencji nie są piratami. Pirat jest słowem budzącym negatwyne skojarzenia, a odnosi się jedynie do osób trudniących się kradzieżami na wielką skalę, porwaniami lub zabójstwami NA MORZU, bez wsparcia jakiegoś rządu!!! Po drugie to nie wiem czy ON nie zapłacił za program, czy też ONA nie zapłaciła za program. Po trzecie, jeśli nie podobają się Tobie zabezpieczenia gry, to w nią nie graj. Mnie wystarczy, że nie podoba mi się EULA programu abym go nie używał. Jedynym sposobem przekonania producentów oprogramowania, aby nie umieszczali zabezpieczeń utrudniających życie użytkownikom posiadającym lecencję, jest NIE KUPOWANIE programów w ten sposób zabezpieczonych. Link Zgłoś