lekkoduch 02.12.18, 13:27 Cześć. Podpowiedzcie proszę w jaki sposób ( za pomoca jakiego programu ) mogę zgrac wszystkie wiadomości typu: sms, mms z Sony Z 5 Premium? Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: Smsy 02.12.18, 16:22 A sprawdzałeś już Sony Xperia Companion na PC? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Smsy 03.12.18, 23:56 A co konkretnie mu się dzieje? Używałem go lata temu, ale łączył się i działał. A próbowałeś innych programów do transferu lub backupu z Androida na PC? Ostatnio macałem Syncios - brał SMS-y, choć ciężko powiedzieć, żeby wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekomleko Re: Smsy 10.12.18, 20:04 ja za każdym razem zrzucam smsy za jego pomocą, chyba najlepsze rozwiązanie i to bezpośrednio od producenta więc nie ma opcji że nie będzie działać Odpowiedz Link Zgłoś
lekkoduch Re: Smsy 07.12.18, 14:20 Nie probowalem zadnych programow dodatkowo. Dlatego właśnie tutaj napisalem o porade Odpowiedz Link Zgłoś
awariant Re: Smsy 07.12.18, 21:40 Spróbuj appek SMS Backup&Restore lub SMS Backup+ ze sklepu Google na smartfonie. Wprawdzie korzystają z dysku lub poczty Gmail ale powinny pozwolić wyciągnąć wiadomości SMS i pobrać je na komputer lub wczytać na inny smartfon. Na moim komputerze udało mi się pobrać SMS-y za pomocą Syncios po kablu USB. Ale forma w jakiej je dostałem nie bardzo mi się podoba - albo XML, albo plik html. Jednak nie ma to jak stara Nokia PC Suite, która dawała prawie pełną kontrolę nad telefonem. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekomleko Re: Smsy 11.12.18, 21:55 No to spróbuj tym programem od SONY. Za jego pomocą zrzucam smsy od dłuższego czasu i za każdym razem działa to tak, jak powinno Odpowiedz Link Zgłoś
lekkoduch Re: Smsy 22.12.18, 23:40 Czy po zrobieniu ustawien fabrycznych udalo Ci sie przywrócić smsy spowrotem do komórki? mlekomleko napisał: > No to spróbuj tym programem od SONY. Za jego pomocą zrzucam smsy od dłuższego c > zasu i za każdym razem działa to tak, jak powinno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaDwaO Re: Smsy IP: *.182.34.4.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.12.18, 12:30 "spowrotem" powiadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
awariant Re: Smsy 23.12.18, 14:46 Gość portalu: HaDwaO napisał(a): > "spowrotem" powiadzasz? Może kiedyś językoznawcy uznają taką pisownię i zauważą różnicę znaczeniową między określeniami "z powrotem" i "spowrotem". Miałem być spowrotem za godzinę, ale miałem problemy z powrotem. --- Mam coś lepszego dla purystów językowych - niech przetłumaczą: Chcielibyśmy wte i wewte wtykać coś w tę i we w tę, a tu ani wte, ani we wte. Odpowiedz Link Zgłoś
lekkoduch Re: Smsy 26.12.18, 14:36 powiadzasz awariant napisał: > Gość portalu: HaDwaO napisał(a): > > "spowrotem" powiadzasz? > > Może kiedyś językoznawcy uznają taką pisownię i zauważą różnicę znaczeniową > między określeniami "z powrotem" i "spowrotem". > Miałem być spowrotem za godzinę, ale miałem problemy z powrotem. > > --- > Mam coś lepszego dla purystów językowych - niech przetłumaczą: > Chcielibyśmy wte i wewte wtykać coś w tę i we w tę, a tu ani wte, ani we wte > . Odpowiedz Link Zgłoś