Dodaj do ulubionych

Komputer dziala - monitor nie wlacza sie POMOCY

IP: *.cm-upc.chello.se 17.10.04, 10:22
Mam ogromny problem od paru dni , mianowicie gdy wlaczam komputer slysze jak
zaczyna dzialac a monitor caly czas wylaczony . PO paru razach wylaczania
kabla od monitora z kompa zaczyna wlaczac sie monitor ale tez z problemami .
Po 10 probie wreszcie dziala - pomozcie mi jestem kompletyny laik a poza tym
mieszkam za granica i nie mam sie tutaj kogos poradzic :(((((
Obserwuj wątek
    • kalinowski11 Może kabelek jest "do luftu" :) , albo gniazdo . 17.10.04, 10:24

• Gość: pytajnik Re: Komputer dziala - monitor nie wlacza sie POMO IP: *.cm-upc.chello.se 17.10.04, 10:28
      a jak wylacze kabel od monitora od kompa , wtedy monitor zalacza sie i pojawia
      sie napis brak sygnalu ?????
      • Gość: teka Re: Komputer dziala - monitor nie wlacza sie POMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 10:47
        Popatrz na to tak: masz komputer, w nim kartę graficzną, do niej podłączasz
        kabelek, a do kabelka
    • Gość: pytajnik Re: Komputer dziala - monitor nie wlacza sie POMO IP: *.cm-upc.chello.se 17.10.04, 19:27
      a moze karta sie poluzowala ???
      • Gość: tswiercz Re: Komputer dziala - monitor nie wlacza sie POMO IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 19:40
        Dokładnie też tak myślę. Czasami jak się komputer ruszy, kopnie przypadkiem, zakurzy, może coś takiego się stać. Dlatego proponuje wyjąć kartę, odkurzyć i założyć ponownie. Jak dalej nie będzie działać to powtórz operacje. Natomiast jeżeli po kilku razach będzie dalej to samo to już wina w sprzęcie leży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka