Dodaj do ulubionych

Klawiatury (USB)

27.10.04, 15:49
Mam problem. Jestem w Szwecji, i potrzebuje klawiatury z polskimi znakami
diakrytycznymi, ale kalwiatura ma miec podlaczenie USB. Jak to jest ze nie
moge tego znalezc na polskich stronach internetowych? I czemu sklepy
internetowe nie wysylaja swoich produktow za granice?
Obserwuj wątek
    • Gość: Reader Przyznam IP: 212.247.232.* 27.10.04, 15:58
      ze spotkalem sie tylko raz z taka klawiatura (z polskimi znakami) na jakims
      starym Maczku.

Jako, ze pytanie jest natury filozoficznej odpowiem: sa sklepy internetowe w
      Polsce, kotre nawet w Polsce nie wysylaja :-) Krotko co prawda istnieja, ale
      zawsze...

Zmien uklad klawiatury na Polski i dostaniesz to co chcesz. No chyba, ze musisz
      moja droga dwojga imion patrzec gdzie scieraja sie opuszki Twych palcow...
      • ania.grazyna Re: Przyznam 27.10.04, 16:16
        Dwcipny jestes, moj drogi, bezimienny, smiechu mi dales, ale problemu nie
        rozwiazales
        • m.gregor Re: Przyznam 27.10.04, 16:22
          To ja mam rozwiazanie najprostsze z mozliwych: kupujesz zwykla klawiature USB i
          do tego zestaw naklejek na nia z polskimi znakami. Widzialem cos takiego u
          znajomego ktory kupil Toshibe z niemiecka klawiatura. Naklejki nie kosztowaly
          wiecej niz 15 zł. Bo rozumiem ze poszukujesz klawiatury na ktorej klawiszach
          beda nadrukowane polskie znaki diaktryczne tak?
    • fugazzi Re: Klawiatury (USB) 27.10.04, 17:14
      Bez urazy, czy ktoś używa takich klawiatur (z polskimi znakami)? Czy prawy alt
      nie wystarcza? Klawiatury na USB wiem gdzie są, ale z polskimi znakami nie
      widziałem jak żyję.

Pozdrawiam, Fugazzi...
    • bigstrand Re: Klawiatury (USB) 27.10.04, 17:22
      wydaje mi sie ze pani ani grazynie chyba chodzi po prostu aby miec mozliwosc pisania polskimi znakami (czy sie myle pani grazyno?)
      wobec tego, metoda zainstalowania polikiego ukladu klawiatury (programisty) jest najlepsza wtedy bedzie pani miala wszystkie literki z ogonkami
      • Gość: anna.grazyna Re: Klawiatury (USB) IP: 195.100.36.* 28.10.04, 08:14
        Wszystkie Wasze propozycje sa mile widziane i oczywiscie macie racje, z jednym
        ale. Graficzne programy komputera MAC nie funkcjonuja tak jak Windows! Tu jest
        moj problem
        • Gość: Reader Na Macu tez mozna zdefiniowac uklad klawiatury? IP: 212.247.232.* 28.10.04, 08:32
          Moze napisz dokladnie o co chodzi:
          jaki komputer
          jaki system
          jakie wymagania (polskie znaczki wprowadzane z klawiatury czy KONIECZNIE polskie
          znaczki na klawiaturze?)
          • Gość: ania.grazyna Re: Na Macu tez mozna zdefiniowac uklad klawiatur IP: 195.100.36.* 28.10.04, 10:42
            Dziekuje za pomoc, wszystko zalatwilam (tymaczsowo)
            Pa-pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka