Dodaj do ulubionych

sms z netu na heyah

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:08
Witam. Kupiłem dziś zestaw startowy heyah i przy próbie wysłania sms z internetu np. z wp kontaktu, pojawia się komunikat że ta bramka nie jest obsługiwana. Może trzeba w jakiś sposób aktywować tę usługę? No nie wiem. pomóżcie mi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Royal Re: sms z netu na heyah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:20
      www.sms.ikp.pl
      • Gość: tomek Re: sms z netu na heyah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:40
        Dzięki, próbowałem i napisało mi błąd. Na inne numery heyah idzie wysyłać. A na mój nie.
        • Gość: niktabc@vp.pl Re: sms z netu na heyah IP: *.toya.net.pl 06.12.04, 21:01
          a dzwoniłeś juz gdzieś z telefonu(heyah)??? JAK NIE TO ZADZWOŃ WTEDY AKTYWUJESZ
          KARTE!!!!!!!!
    • Gość: tomek Re: sms z netu na heyah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:28
      Tak, było już dzwonione. A na numer heyah mojej żony można posyłać bez problemu z wpkontakt, a jak na mój to mi pisze że nie znaleziono bramki obsługującej ten numer. Może problem tkwi w tym że mój numer zaczyna się na 889? A nie na 888, jak mojej żony.
      • Gość: dobry człowiek Re: sms z netu na heyah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 22:20
        Ja próbowałem też na 880 i wyskakuje błąd to chyba lipa!
        pozdro
    • Gość: dd Re: sms z netu na heyah IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.04, 22:49
      Najprawdopodobniej wyślesz z bramki na www.era.pl
      • Gość: tomek Re: sms z netu na heyah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:04
        niestety, dalej nic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka