Gość: zagubiona w czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:19 wybaczcie moja niekumatosc:P czy ktos moze zna strone, na ktorej znalazlabym specyfikacje tego modelu? Ja wpisuje w google, ale same baterie znajduje:( pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
koaa Re: Compaq Presario 1235 07.12.04, 17:32 www.hp.com.pl/podkatalog/437 nie mam czasu szukac moze tu Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Compaq Presario 1235 IP: *.phil.east.verizon.net 07.12.04, 18:27 Odnajdz sie w czasie i uzyj Gogle , jak wpisalem nazwe tego Compaqa wyszla cala strona o nim a oto przyklad www.epinions.com/cmhd-Notebooks-All-Compaq_Presario_1235/display_~full_specs Link Zgłoś
Gość: zagubiona w czasie Re: Compaq Presario 1235 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:25 na tej stronce to ja juz bylam, sam popatrz co tam jest Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Compaq Presario 1235 IP: *.phil.east.verizon.net 07.12.04, 20:03 No faktycznie moze na tej stronie nie ma najwiecej o tym laptopie ale po glebszym szukaniu na Gogle znalazlem wszystkie parametry tego Compaqa a oto one 266MHz AMD-K6 MMX Enhanced Processor 12.1-inch High Performance Addressing (HPA) display 3.81 GB hard drive 24x Max CD-Rom drive 3.5" 1.44MB Floppy Drive 128-bit 3D accelerated graphics with integrated 2 MB video memory High-performance 3D graphics Maximum internal resolution of up to 800 x 600 x 16M; with external monitor - 1280 x 1024 non-interlaced 24-bit color provides up to 16M brilliant colors JBL Pro Audio System with Bass Reflex: Aureal A3D Interactive 360 degree Positional Sound High-power, low-distortion amplifiers for high-fidelity sound Ported bass reflex enclosures increase low-end frequency response Audio CD player Video player (AVI, MPEG and others) Icons displayed for easy reference on key operating information: Power AC Power Status Num Lock Cap Lock Scroll Lock Full-size keys and separate cursor control keys (88 keys) 101-key compatible Windows operating system keys Touchpad pointing device SoftTouch palm rests provide a more comfortable feel when typing One (1) Type II PC card slot with support for 32-bit Cardbus One USB connector Serial RS-232 compatible, DB9 connector (16550) Parallel SPP/ECP standard interface (DB25 connector) Mouse or keyboard port - PS2 style RJ-11 modem jack Two audio ports (headphone/speaker-out and microphone-in) External monitor port. Takze jak sie chce to sie moze. Pozdrawiam Grzegorz Link Zgłoś
Gość: zagubiona w czasie Re: Compaq Presario 1235 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:31 swietnie! z Twoim angielskim na pewno lepiej sobie poradziles. DZIEKUJE! A moje pytanie stad, ze system nawalil, nie moge sprawdzic parametrow kompa, a chce go sprzedac jako uszkodzony. Pamietalam tylko, ze ma cos okolo 4G (lol). Mam nadzieje, ze te parametry sie zgadzaja. BTW, moze jednak moge jakos sprawdzic te parametry? Przy starcie komputera pojawia sie info, ze cos nie tak ze sterownikiem i dalej ani rusz:( Milego wieczoru Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Compaq Presario 1235 IP: *.phil.east.verizon.net 07.12.04, 21:17 www.lavalys.com/products/download.php?pid=1&lang=en Sciagnij sobie ten program (darmowy) i on Ci wszystko powie. Pozdrawiam Grzegorz Link Zgłoś
Gość: zagubiona w czasie Re: Compaq Presario 1235 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:53 tak jak napisalam jest blad systemu i nie moge nic zrobic na kompie Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Compaq Presario 1235 IP: *.phil.east.verizon.net 08.12.04, 13:57 Te parametry ktore Ci podalem sa parametrami orginalnymi dla tego staruszka.Jezeli cos bylo zmieniane to powinnas sama o tym wiedziec. Ciezko natomiast jest rozszyfrowac jaki masz blad i jak go naprawic.Mysle ze najlepszym rozwiazaniem byloby przeinstalowac Win 98 i byloby po problemie. Pozdrawiam Grzegorz Link Zgłoś
Gość: galilleo Re: Compaq Presario 1235 IP: *.west.biz.rr.com 08.12.04, 14:48 zagubiona w czasie napisał(a): > tak jak napisalam jest blad systemu i nie moge nic zrobic na kompie Nie wiele za niego dostaniesz. COMPAQ PRESARIO 1000 series produkowany przez ARIMA Corp. sprzedaja za okolo $ 30.00 i nie wielu nimi sie interesuje. One mialy bardzo powazne bledy fabryczne, czesto siadala w nim RAM. To 1997 rok model. Link Zgłoś
Gość: zagubiona w czasie Re: Compaq Presario 1235 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 13:03 czy moge Cie prosic o strone z tymi danymi? Dziekuje bardzo Link Zgłoś