Gość: zefir Re: ECDL warto ??? IP: *.dyn.optonline.net 15.12.04, 21:21 Ja osobiscie na pewno ECDL nie kupie i nie polecam nikomu. Moj kolega wlasnie kupil tej klasy odbiornik( nawet twierdzi ze jest HDTV ready), ale osobiscie jestem bardzo rozczarowany jakoscia obrazu. Wydaje mi sie ze jak zwykle cena i "brand name" jest wykladnikiem jakosci produktu. Link Zgłoś
maciej-d Re: ECDL warto ??? 15.12.04, 21:39 chodzi mi o komputerowe prawo jazdy - www.ecdl.com.pl :) Link Zgłoś
Gość: Romek Re: ECDL warto ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:41 Każdy papierek się liczy. Jeśli masz kurs Painta, to też lepiej, niż byś nie miał. Link Zgłoś
Gość: sw Re: ECDL warto ??? IP: *.net.autocom.pl 16.12.04, 01:26 Raczej nie warto. Podstawy obsługi komputera trzeba mieć i trzeba umieć je wykorzystać, a papierek... na to pójdzie tylko pracodawca co umie co najwyżej pisać na maszynie. Link Zgłoś
Gość: ET Re: ECDL warto ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 02:19 Mam to, ale IMO jednak nie warto. Chyba, że tak bardzo zależy Ci na świadectwie z obsługi Worda i Painta. Link Zgłoś