Dodaj do ulubionych

"Sync. out of range"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 18:21
Otoz kupilem sobie HiS Excalibur Radeon 9800 PRO 128 MB i wlozylem w slocik AGP, ale po podlaczeniu wszystkich kabelkow z tylu obudowy na ekranie pojawia mi sie napis "Sync. out of range" i "lata" on sobie w takim kwadraciku jaki mozna zauwazyc jezeli monitor nie jest podlaczony do komputerka. Karta na pewno jest sprawna, bo byla testowana, wiec to nie jej wina. WIe ktos moze o co chodzi? (jezeli to wazne: mam plyte glowna Epoxa pod Intela Socket-478 FSB 800 MHz a moj monitor to Samtron 76DF) Please help me(moj e-mail: xeodus@op.pl)!
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: "Sync. out of range" 22.12.04, 18:43
      zabootuj sie do safe mode, i zmien refresh rate na taki jaki akceptuje wtoj
      monitor...

Gość portalu: xeodus napisał(a):

> Otoz kupilem sobie HiS Excalibur Radeon 9800 PRO 128 MB i wlozylem w slocik
      AGP
      > , ale po podlaczeniu wszystkich kabelkow z tylu obudowy na ekranie pojawia mi
      s
      > ie napis "Sync. out of range" i "lata" on sobie w takim kwadraciku jaki mozna
      z
      > auwazyc jezeli monitor nie jest podlaczony do komputerka. Karta na pewno jest
      s
      > prawna, bo byla testowana, wiec to nie jej wina. WIe ktos moze o co chodzi?
      (je
      > zeli to wazne: mam plyte glowna Epoxa pod Intela Socket-478 FSB 800 MHz a moj
      m
      > onitor to Samtron 76DF) Please help me(moj e-mail: xeodus@op.pl)!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka