Dodaj do ulubionych

Windows Server 2003 PL - skad pobrac ?

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.12.04, 20:21
Szukam polskiej wersji Serwer 2003. Skad mozna ja pobrac ?
Chcialem sciagnac z windows2003.pl/eval.aspx ,ale wymagana jest
instalacja BitTorenta. Zna ktos jakies ftp, czy inna strone zeby sciagnac ,
ale bez uzywania p2p ?
Obserwuj wątek
    • tersi Re: Windows Server 2003 PL - skad pobrac ? 25.12.04, 21:37
      szukaj na stronie microsoftu
      • Gość: KT05 Re: Windows Server 2003 PL - skad pobrac ? IP: *.pronet.lublin.pl 26.12.04, 11:19
        nie ma do ściągnięcia.. tylko wysyłana pocztą za 15 zł.
    • Gość: he he he Re: Windows Server 2003 PL - skad pobrac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 23:24
      Skro nie potrafisz w internecie wyszukac miejsca skad mozna sciagnac program to
      zakladam tez ze nie bedziesz potrafil poprawnie skonfigurowac tegoż serwera i
      zaraz na forum pojawia sie watki o tresci: "Zainstalowalem sobie Win2k3. Jak
      uruchomic pod nim to, to, to i siamto bo ja nie potrafie! Pomocy!". Wiec
      odpowiedz mi na pytanie: na plaster Ci to Win2k3? Bo ma wyzszy numerek? Ehhh...
      • Gość: RR i co sie cieszysz ? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.12.04, 16:26
        > Skro nie potrafisz w internecie wyszukac miejsca skad mozna sciagnac program to
        > zakladam tez ze nie bedziesz potrafil poprawnie skonfigurowac tegoż serwera i

na stronach MS sa tylko wersje English , a ja tu wyraznie pisze , ze chodzi mi o
        Polska i nie przez p2p

>> odpowiedz mi na pytanie: na plaster Ci to Win2k3? Bo ma wyzszy numerek? Ehhh...

dlatego ze dostalem uzywany dysk i mam zamiar polozyc go dodatkowo na workstacji
        oprocz OpenBSD

>>> zaraz na forum pojawia sie watki o tresci: "Zainstalowalem sobie Win2k3. Jak
        > uruchomic pod nim to, to, to i siamto bo ja nie potrafie! Pomocy!".

Pomarzyć zawsze możesz. Hehehehe
        • Gość: he he he Re: i co sie cieszysz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:39
          > dlatego ze dostalem uzywany dysk i mam zamiar polozyc go dodatkowo na workstacj
          > i oprocz OpenBSD
          Polozyc...dobrze powiedziane...Dosyc szybko "rozlozysz" ten system...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka