Gość: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:28 Mam pytanjie, jak przywrócić stary menager zadań (ten z przed sp2), tam mogłem ręcznie wyłączać aplikacje winxp, a w "nowym" można tylko zamykać programy ;/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: maciejpoczta Re: menager zadań systemu winxp po sp2 IP: 82.177.77.* 26.12.04, 13:38 Musisz mieć problem z czym innym. Akurat Menadżer zadań w winXP po SP2 nie zmienił się. Ewentualnie doszło parę dodatkowych procesów. Link Zgłoś
Gość: kamil Re: menager zadań systemu winxp po sp2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:48 u mnie teraz właącza się jakby okrojony i nie pokazuje procesów, alni wydajności pracy systemu, zamieszczam screen'a: s20.yousendit.com/d.aspx?id=2QIA0U5TW6N2G3A6CXY4KFN7U4 sorki że gif, ale zajmuje tylko 120 kb :]. z góry dzięki za pomoc. Link Zgłoś
maciejpoczta Re: menager zadań systemu winxp po sp2 26.12.04, 13:55 Kliknij dwukrotnie na obramowaniu okienka Menadżera zadań. Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: menager zadań systemu winxp po sp2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:56 Ale ze mnie ..... (bez komentarza). Dzięki wszystkim za pomoc :) Link Zgłoś
Gość: Baca Re: menager zadań systemu winxp po sp2 IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 26.12.04, 13:57 Hehe, ale kwiatki ...współczuję :/ Link Zgłoś
Gość: linux-bobas Re: menager zadań systemu winxp po sp2 IP: *.crowley.pl 26.12.04, 13:59 na początek,jeśli sp był ściągany z netu lub nawet z jakiejś płytki z czasopisma(skoro specjalista pisze,że po zainstalowaniu sp2 menedzer się nie zmienia),to ja bym sprawdziła system na obecnosć wirusów i tp.świństw np.na niektóre trojany blokujące dostęp do ustawień-do np.msconfig albo strony startowej, CWShredderem cwshredder.net/bin/CWShredder.exe a potem ewentualnie dwoma antywirusami po kolei na wszelki wypadek Link Zgłoś