Gość: samanta IP: *.espol.com.pl 14.01.05, 20:52 Piekna grafika ....a gdzie ten smaczek ,ktory byl w HL1? czegos mi tu brakuje ,jakos upodobnila sie ta gra do innych ,normalnie jestem rozczarowana :((((( Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: le-Golas Re: half life 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:09 Gość portalu: samanta napisał(a): > Piekna grafika ....a gdzie ten smaczek ,ktory byl w HL1? czegos mi tu > brakuje ,jakos upodobnila sie ta gra do innych ,normalnie jestem > rozczarowana :((((( Smaczek jest , tylko nie caly czas . Denerwuje mnie jazda pojazdami - przeciez to nie NFS ;) - poza tym , nieprzespane nocki !!!!!! Link Zgłoś
Gość: samanta Re: half life 2 IP: *.espol.com.pl 15.01.05, 14:19 o pojazdach to juz nawet nie wspominam ,zupelne nieporozumienie ..jak juz wysiadlam z jednego pojazdu to dali mi drugi .No i te wyskakujace z piasku pajaki.Zdecydowanie zbyt dlugo paparalam sie w tej czesci.Wkurzalo mnie to.Za to zrobilam sobie screena jak Barney wisi w powietrzu.Wyglada jak aniol,nawet mu skrzydla domalowalam he,he:))) Link Zgłoś