Dodaj do ulubionych

Norton Internet Seciurity 2002????

IP: *.krosniewice.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 12:28
Czy ktos wie lub zna jakis link gdzie moglbym znalezc informacje na temat konfiguracji tego firewalla? Mam wersje 2002 (angielska). Czy znacie jakas stronke z polskim tlumaczeniem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Scan Re: Norton Internet Seciurity 2002???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 17:40
      Czy to Norton Security Pro czy Personal? To pierwsze to kobyła, zabierająca
      pamięc i spowalniająca pracę, absolutnie niepotrzebne do zastosowań domowych.
      Polecam Personala. Jedno i drugie skonfigurujesz sam - program Cię spyta, co
      chcesz wypuścić do Sieci.
    • Gość: Meras Re: Norton Internet Seciurity 2002???? IP: *.bankhipoteczny.pl 24.05.02, 13:38
      Wszystko zalezy od tego co chcesz zblokowac o co nie ??
      • Gość: narval Re: Norton i Symantec IP: *.abo.wanadoo.fr 30.05.02, 21:50
        Pytanko w zwiazku z Nortonem! Otoz przy kupnie mojego kompa byl on, juz
        zainstalowany; od kilku dni dostaje ostrzezenie iz 30 czerwca konczy sie
        dzialalnosc i ladowanie Symantec; niewiele z tego rozumie, ale mimo kilku prob
        wirusowych zawsze bylam uprzedzona;
        co nalezy robic zebym nadal posiadala Nortona Antivirus 2002 ( tegoz posiadam
        jeszcze przez kilka dni!!)

z gory dzieki za pomoc
        • Gość: roman_ Re: Norton i Symantec IP: 212.160.129.* 30.05.02, 22:02
          Najprawdopodobnie dostalas wersje Trial wraz z jakims podzespolem komp. np.
          plyta glowna. Tak bylo w moim przypadku. Trial to pelna wersja programu ktora
          dzial w okreslonym czasie w celu zapoznania sie z jego mozliwosciami. Teraz nie
          pozostaje Ci nic innego jak kupic ten program lub go odinstalowac.Czasmi mozna
          na to znalesc lekarstwo na:astalavista.box.sk/ Uwaga na wyskakujace
          okienka !
          • Gość: narval Re: Norton i Symantec IP: *.abo.wanadoo.fr 30.05.02, 22:05
            Roman, dzieki za blyskawiczna odpowiedz!!:)
            Czy warto kupowac tego Norton Antivirus 2002?; czy moze jest inne
            zabezpieczenie, o podobnych wlasciwosciach??
            • roman_ Re: Norton i Symantec 30.05.02, 22:24
              W pismach komp. jest oceniany b. dobrze. Wiec pewnie warto. Kosztuje okolo 150-
              200 pln Sa tez darmowe programy np. dzialajacy z pod Dos F-prot o ilemasz
              dostep do dos. Warto zajrzec: antivirus2.w.interia.pl/index.html
              • Gość: narval Re: Norton i Symantec IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 20:48
                Roman, dzieki za wczorajsza pomoc;
                chyba kupie tego Norton Antivirus 2002, bo juz go w sumie wyprobowalam:)
                Pytanie laika, jak ja, w sprawach informatycznych;
                Jesli kupie tego Nortona, jaka jest zywotnosc tego programu? Moze rok? a moze
                krocej?
                • Gość: roman_ Re: Norton i Symantec IP: 212.160.129.* 31.05.02, 23:17
                  Wszystkie programy antywirusowe trzeba regularnir uaktualniac tzn nalezy
                  uaktualniac baze wirusow bo ciagle pojawiaja sie nowe:( NA posiada odpowiednia
                  opcje do uaktualniania przez internet i o ile wiem jest to bezplatne.Oczywiscie
                  producent dostarcza nam co jakis czas nowe wersje samego programu jednak wiaze
                  sie to z ponownym zakupem. Nie podejme sie tutaj oceny sensownosci zakupu
                  zawsze najnowszej wersji. Trzeba to samemu ocenic lub korzystac z fachowych
                  publikacji w czasopismach lub na stronach intrnetoych pism:
                  www.chip.pl/
                  www.pcworld.pl/index.html
                  Mozna tez przegladac listy dyskusyjne i zadawac pytania:)
                  • Gość: narval Re: Norton i Symantec IP: *.abo.wanadoo.fr 02.06.02, 22:13
                    Roman dzieki za wskazowki:)
                    az ciezko mi pisac, gdyz mam metlik spowodowany tym Nortonem!
                    jest tyle tego wszystkiego! a ja chcialabym cos takiego, co zainstalowalabym w
                    moim laptopie i 'tocos' dzialaloby bez mojej interwencji!
                    obejrzalam strony zaproponowane przez Ciebie i.......ojejkuuu!!
                    troszki sie zagubilam:)))
    • lima2000 Re: Norton Internet Seciurity 2002???? 10.06.02, 21:48
      Na stronie symanteca.pl masz pelna instrukcje po polsku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka