tersi 01.03.05, 16:43 czy ktoś wie coś na ten temat? skanuje różnymi programami ale nic nie wykrywają folder usuąłem ale zrestartował i znowu jest Link Zgłoś Obserwuj wątek
amon-ra Re: c:/windows/mini dump.....restartuje mi kompa 01.03.05, 17:35 Folder Minidump na pewno nie jest przyczyną restartów - zapisywane są w nim tzw. pliki zrzutów pamięci, w których powinny znajdować się informacje nt. przyczyny ponownego uruchomienia komputera. Najczęstszymi tego powodami są błędy pamięci operacyjnej, sterowników, brak plików systemowych (lub ich nierozpoznawalne wersje), obecność wirusów w systemie (co wg Twego opisu można wykluczyć), konflikty programów i awarie sprzętu. Wyłącz automatyczny restart (wg tego opisu) i spisz informacje z niebieskiego ekranu, który zapewne pojawi się niedługo potem. Link Zgłoś
tersi Re: c:/windows/mini dump.....restartuje mi kompa 01.03.05, 19:09 zrobiłem tak jak kazałeś no i mam wpis z niebieskiego ekranu: NETMOTCM.SYS -ADDRESS F7B98AE5 BASE AT F7B98000 DATESTAMP 3bb008bbo rozpoczynanie zrzucania fizycznej pamieci zrzut pamięci fizycznej został zakończony jakie masz podejrzenia? jest to chyba coś z pamięcią bo mam też w dzienniku zdarzeń jakieś konflikty z BIOS ACPI jakieś adresy Link Zgłoś