Gość: kobzo IP: *.chello.pl 03.03.05, 21:02 jak zainstalowac windowsa 98 na dyski scsi fujitsu ktory jest jako jedyny dysk?Myslalem ze da sie normalnie z boot jako cdrom ale instalator mowi ze brak dysku stalego.jest na to jakas rada? dzieki za rady Link Zgłoś Obserwuj wątek
m.gregor Re: instal win98na scsi 03.03.05, 21:39 Musisz do config.sys i autoexec.bat na dyskietce startowej dopisac linijki odpowiedzialne za ladowanie sterownika dosowego do kontrolera SCSI. Link Zgłoś
Gość: kobzo Re: instal win98na scsi IP: *.chello.pl 03.03.05, 23:54 > Musisz do config.sys i autoexec.bat na dyskietce startowej dopisac linijki > odpowiedzialne za ladowanie sterownika dosowego do kontrolera SCSI. -Bardzo Dziekuje m.gregor za odpowiedz,tylko ze jestem poczatkujacy i nie zupelnie wiem jak maja te linijki wygladac - jesli moglbym prosic o jakis wzor albo link do jakiejs strony w necie gdzie jest przyklad(nie moge znalezc) (nawet nie wiem jak sformatowac taki dysk,zwykle format c:(?) Link Zgłoś
m.gregor Re: instal win98na scsi 03.03.05, 23:56 Nie wiem jaki masz kontroler SCSI. Musisz zdobyc dosowy sterownik do niego i w readme pewno bedzie napisane jakie linijki dopisac zeby toto chcialo dzialac w DOS'ie. Link Zgłoś