Dodaj do ulubionych

E-mule. Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

05.03.05, 21:19
Mam problem. Dopiero co zainstalowałem sobie E-mule i wpisałem w polu
wyszukiwania "Starwars". Potem kliknąłem w pierwszy lepszy plik muzyczny i...
nic. W oknie transferu przez 10 minut było w kolumnie Completed 0 bytes. Co
mam z tym koksem zrobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: neder Re: E-mule. Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:56
      co Ty taki niecierpliwy? Emule jest dla wytrwałych - czasami trzeba czekać
      kilka godzin... na początek trzeba nabić sobie punktów za udostępnianie plików,
      cos tam samemu pościągać, a potem idzie coraz lepiej.... właśnie - tyle, że na
      to "potem" trzeba czekać:( Mułek jest dla osób, które dużo ściągają, ale też
      dużo udostępniają - ja nigdy tego nie praktykowałam, ale ktoś tu na forum
      mówił, że warto na początku zostawić komputer włączony na 2 tygodnie z
      włączonym mułkiem a potem dopiero patrzyć jak ładnie ssie...

Jeśli jednak nie należysz do cierpliwych to zmień na Edonkey - jest szybszy
      (przynajmniej na poczatku - w porównaniu z Emule). To zależy kto co lubi.

pzdr.
    • doomboy Re: E-mule. Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.03.05, 22:13
      Jeżeli e-mule ci nie odpowiada (wady wypisała neder, e-mule jest dla
      cierpliwych :-)) to zmień go na innego klienta p2p. Opis całej gamy takich
      programów (wady i zalety):
      p2p.info.pl/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=23
      Sam zdecyduj, ja osobiście polecam Shareaze.
    • Gość: eb Re: E-mule. Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 23:07
      A tak swoja droga to sprawdziles ile ma zrodel? Szybko zlapie kolejke jak bedzie
      mial z 1000. A z kilkudziesiecioma zrodlami to mozna sobie poczekac. Szczegolnie
      bez kredytow. Zreszta warto sprobowac modow. Np morphXT, wombat, pawcio czy siwka.
      • Gość: neder Re: E-mule. Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 23:29
        Gość portalu: eb napisał(a):

> A tak swoja droga to sprawdziles ile ma zrodel? Szybko zlapie kolejke jak
        bedzi
        > e
        > mial z 1000.

Jeeeeeezu! 1000 źródeł? to ja chyba jakaś niedzisiejsza jestem i wymagałam od
        mułka niemożliwego, bo miałam radochę jak było kilkanaście...;/
        • Gość: eb Re: E-mule. Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:31
          Pierwszy z brzegu nowy film albo jakis popularny progs np. photoshop cs czy nero
          maja po tyle zrodel. Ale fakt - z reguly jest duzo, duzo mniej.
    • Gość: prych Re: E-mule. Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 23:48
      Ja mam Kaaza Lite ++ i nie narzekam :)
      Sciagnelem juz pare GB plikow i jest ok.
      • Gość: weldon Re: E-mule. Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 08:42
        Kilka giga to ma 1 (jedno) DVD.
        Znaczy ściągnąłeś 1 (jeden!) film.
        Brawo.
        Powinieneś to oblać.

Z emułkiem trzeba poczekać. To nie jest program okazjonalny.
        Warto zapuścić jeden, dwa duże pliki i trochę małych.
        Może nie jest najszybszy, ale za to odwdzięcza się jakością i ilościa zasobów.

Pozdrawiam
        • Gość: eb Re: E-mule. Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:33
          >odwdzięcza się jakością i ilościa zasobów.

Wlasnie. Sproboj na torrencie znalezc jakies mniej popularne pliki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka