Gość: qq IP: *.katowice.pik-net.pl 21.06.02, 06:46 Dostałem kilkanaście rozdziałów tekstu i muszę je w określonej kolejności "zlepić" w jeden dokument. W jaki sposób mogę to najprościeć zrobić w Wordzie 2000? Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Filip Re: Łączenie dokumentów w Wordzie IP: *.ibles.waw.pl 21.06.02, 08:55 otwierasz nowy zaznaczasz rozdział --> ctl+c a następnie ctl+v w nowym :) Gość portalu: qq napisał(a): > Dostałem kilkanaście rozdziałów tekstu i muszę je w określonej > kolejności "zlepić" w jeden dokument. W jaki sposób mogę to najprościeć zrobić > w Wordzie 2000? > Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: qq Re: Łączenie dokumentów w Wordzie IP: *.katowice.pik-net.pl 21.06.02, 14:01 Dzięki ale to znam.... nie zawsze w gąszczu dokumentów zdaje to egzamin... Może jest inny sposób? Link Zgłoś
Gość: miszalek Re: Łączenie dokumentów w Wordzie IP: *.krosniewice.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 10:43 Pamietaj o tym ze WORD ma schowek do ktorego podczas kopiowania tam sa skladowane rozne czesci dokumentu. Aby zobaczyc jego zawartosc przytrzymaj Ctrl i 2 razy C. A metod na "zlepianie" jest wiele zaznaczasz myszka i prawy klawisz menu podreczne kopiuj dalej to samo wklej. Masz jeszcze menu glowne, i paski narzedzi oraz Ctrl+C i Ctrl+V. Jest jeszcze funkcja scalania dokumentow w menu Narzedzia. Pozdrawiam':> Link Zgłoś
Gość: qq Re: Łączenie dokumentów w Wordzie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 14:29 No własnie mam na myśli coś w rodzaju tej funkcji scalania... Nie wiem co robię niewłasciwie bo jej zastosowanie doprowadza u mnie do dziwnych wyników tyou albo miejsce połaczenia jes inne niż chciałem albo tracę jakieś formaty....:( Link Zgłoś
Gość: me Re: Łączenie dokumentów w Wordzie IP: *.106.252.64.snet.net 22.06.02, 22:01 hmmm, Copy-Paste nie wystarcza ? Link Zgłoś
Gość: qq Re: Łączenie dokumentów w Wordzie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 22:19 niestety, jak dotąd musi ale jak w pośpiechu łączę kilkanaście plików po kilkanascie stron każdy to łatwo o pomyłkę... ok, a zatem pozostanę przy tej metodzie.... Thx za odpowiedzi :) Link Zgłoś