Dodaj do ulubionych

Łączenie dokumentów w Wordzie

IP: *.katowice.pik-net.pl 21.06.02, 06:46
Dostałem kilkanaście rozdziałów tekstu i muszę je w określonej
kolejności "zlepić" w jeden dokument. W jaki sposób mogę to najprościeć zrobić
w Wordzie 2000?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip Re: Łączenie dokumentów w Wordzie IP: *.ibles.waw.pl 21.06.02, 08:55
      otwierasz nowy zaznaczasz rozdział --> ctl+c a następnie ctl+v w nowym :)

Gość portalu: qq napisał(a):

> Dostałem kilkanaście rozdziałów tekstu i muszę je w określonej
      > kolejności "zlepić" w jeden dokument. W jaki sposób mogę to najprościeć zrobić
      > w Wordzie 2000?
      > Pozdrawiam.

• Gość: qq Re: Łączenie dokumentów w Wordzie IP: *.katowice.pik-net.pl 21.06.02, 14:01
        Dzięki ale to znam.... nie zawsze w gąszczu dokumentów zdaje to egzamin... Może
        jest inny sposób?
    • Gość: miszalek Re: Łączenie dokumentów w Wordzie IP: *.krosniewice.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 10:43
      Pamietaj o tym ze WORD ma schowek do ktorego podczas kopiowania tam sa
      skladowane rozne czesci dokumentu. Aby zobaczyc jego zawartosc przytrzymaj
      Ctrl i 2 razy C. A metod na "zlepianie" jest wiele zaznaczasz myszka i prawy
      klawisz menu podreczne kopiuj dalej to samo wklej. Masz jeszcze menu glowne, i
      paski narzedzi oraz Ctrl+C i Ctrl+V. Jest jeszcze funkcja scalania dokumentow w
      menu Narzedzia.
      Pozdrawiam':>
      • Gość: qq Re: Łączenie dokumentów w Wordzie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 14:29
        No własnie mam na myśli coś w rodzaju tej funkcji scalania... Nie wiem co robię
        niewłasciwie bo jej zastosowanie doprowadza u mnie do dziwnych wyników tyou
        albo miejsce połaczenia jes inne niż chciałem albo tracę jakieś formaty....:(
    • Gość: me Re: Łączenie dokumentów w Wordzie IP: *.106.252.64.snet.net 22.06.02, 22:01
      hmmm, Copy-Paste nie wystarcza ?
      • Gość: qq Re: Łączenie dokumentów w Wordzie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 22:19
        niestety, jak dotąd musi ale jak w pośpiechu łączę kilkanaście plików po
        kilkanascie stron każdy to łatwo o pomyłkę... ok, a zatem pozostanę przy tej
        metodzie.... Thx za odpowiedzi :)
        • Gość: Doki Re: Łączenie dokumentów w Wordzie IP: 195.13.26.* 23.06.02, 11:41
          Insert=>File

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka