piegowaty_fiolek
13.04.05, 16:00
cos sie zepsulo w moim kompie...
do tej pory bylo tak, ze jak sie wylogowywalam, to mialam dwie opcje:
"przelacz uzytkownika" i "wyloguj".
teraz cos sie zmienilo i mam tylko "czy na pewno chcesz sie wylogowac...?"
bardzo mi to przeszkadza, bo z komputera korzysta cala moja rodzina i kazdy ma
swoj profil, a gdy mnie wylogowuja, to wylaczaja mi wszystkie programy.
co sie moglo stac i jak to naprawic?
dodam, ze jestem kompletnym laikiem komputerowym, wiec jesli dostane rady, to
prosze, zeby byly proste ;)
help :)