Gość: niewazne IP: *.net.autocom.pl 14.04.05, 20:49 w pewnym momencie przy skanowaniu po prostu sie zatrzymuje, nic dalej nie robi, nie wie ktos, co mu sie moze dziac? Link Zgłoś Obserwuj wątek
swissman Re: NOD32 15.04.05, 17:57 prawdopodobnie masz virusa, ktoremu ten program nie dal rady... Link Zgłoś
Gość: kasuzb Re: NOD32 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:55 taaa, jasne. nie dał rady i sie zatrzymal i niewie co ze soba zrobic, :) dobre, a moze NOD32 w takich wyspadkach odrazu zawiesza komputer ? Link Zgłoś
swissman Re: NOD32 15.04.05, 21:56 Gość portalu: kasuzb napisał(a): > taaa, jasne. nie dał rady i sie zatrzymal i niewie co ze soba zrobic, :) dobre, > a moze NOD32 w takich wyspadkach odrazu zawiesza komputer ? ja wiem czy tu jest sie z czego smiac...... wyprobowalem juz kilka programow antywirusowych i rozne rzeczy widzialem gdy komp byl zarazony... czesto antywiry poprostu leca dalej i wszystko jest okej a jak zainstalujesz innego ze swiezutkimi definicjami to ci znajduja nagle z piecdziesiat wirusow, trojanow i innego syfu.... czasem nie mozesz sie polaczyc z zadna ze znanych stron gdzie moglbys sciagnac aktualne definicje... a czasem program odmawia wspolpracy i sie zawiesza.... no i teraz mi wytlumacz gdzie ty widzisz cos smiesznego... tylko dokladnie zebym zrozumial... Link Zgłoś