Dodaj do ulubionych

Dziura w OpenOffice

IP: *.toya.net.pl 16.04.05, 12:17
No to podali ze trzeba sciagnac latke, ale po podmiance plikow jak instruuje strona OOo pakiet nie dziala, bardzo smieszne, inni tez maja takie problemy. Moze ktos jednak je pokonal? Zenujacy support do tego programu. Mimo szczerej niecheci do MS dochodze do wniosku ze OO jest zdecydowanie gorszy od Office'a. Tyle ze darmowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: irkm Re: Dziura w OpenOffice IP: *.toya.net.pl 17.04.05, 15:39
      Czu nikt z uzytkownikow Open offica wie jak ta latke skutecznie zainstalowac, czy tylko u mnie sie nie da?
      • wookash_x Re: Dziura w OpenOffice 17.04.05, 16:32
        sciagnij OO ze strony www.ux.pl i przeinstaluj
        • kell99 Re: Dziura w OpenOffice 17.04.05, 16:57
          jeszcze lepiej zainstaluj 2.0beta. wersja 2.0 bedzie swietna!
          • Gość: irkm Re: Dziura w OpenOffice IP: *.toya.net.pl 17.04.05, 22:23
            Tylko ze zarowno wersja na ux jak i 2.0beta sa bez latki (jeszcze).
            • Gość: Obywatel Re: Dziura w OpenOffice IP: *.ists.pl / *.ists.pl 18.04.05, 07:54
              Problem w tym, że o tej dziurze wiesz. A nie wiesz ile jest jeszcze dziur w MS
              Office. Ściągnij i zainstaluj wersję 2.0 beta. Będzie gotowa łata -
              zainstalujesz. Ta dziura nie jest aż tak poważna, żeby się nie dało pracować.
              Większe prawdopodobieństwo, ze złapiesz jakieś paskuctwo przez IE czy Outlooka
              (jeśli ich używasz), czy przez niezałatane Windows, niz przez dziurę w pakiecie
              OO. Ostatnio walczyłem już na dwóch komputerach z jakimś draństwem, którego nie
              wykrywają programy antywirusowe. Nie wiem co ono robi, ale już sama obecność
              jest denerwująca.
              • Gość: irkm Re: Dziura w OpenOffice IP: *.toya.net.pl 18.04.05, 19:52
                Nie uzywam IE i Outlooka i wielu tym podobnych wirusosciagaczy od MS, ale denerwuje mnie nie tyle fakt ze jest jakas dziura w OO ile to, ze opublikowanej latki nie da sie zainstalowac, a wskazowki jak to zrobic nic nie daja, Po co wiec sie daje taka latke.Dowcip? Inna sprawa ze wole MS Office, choc tez mnie wnerwia, a inna sprawa jest to ze staram sie miec aktualnego i beziecznego OpenOfficea. Pozostaje mi wiec czekac na 2.0 final.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka