Dodaj do ulubionych

Skargi i żale

IP: *.katowice.pik-net.pl 26.06.02, 09:04
Przepraszam że na tym forum pytam, ale tutaj ludzie chyba najbardziej są
oblatani w necie... Gdzie można znaleźć stronę skarg i zażaleń nt. producentów
i serwisów np. AGD?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Skargi i żale IP: *.katowice.pik-net.pl 27.06.02, 11:51
      naprawdę nigdzie nie można ostrzec innych klientów?
      • Gość: ck Re: Skargi i żale IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 22:34
        chyba można, widziałem gdzieś adres takiej strony ale nie pamiętam... Z drugiej
        strony to budujące że czytelnicy tego forum są tacy zadowoleni z usług
        serwisowych i nie mają takich potrzeb :)
        • Gość: ck Re: Skargi i żale IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 12:51
          w adresie chyba bylo cos z "mojazemsta" ale dalej szankuje moja własna,
          prywatna pamięć....
          • Gość: qq Re: Skargi i żale IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 20:11
            www.mojazemsta.prv.pl
            polecam - zawsze lepiej sprawdzdzić z kim się ma do czynienia!!!!
    • Gość: Pri Re: Tu adresy do zali IP: mieszko.pl.u* 02.07.02, 07:32
      Idiota uparl sie.
      • Gość: qq Re: Tu adresy do zali IP: *.katowice.pik-net.pl 02.07.02, 10:59
        O co tu chodzi? Gośc słusznie pyta o internetową ksiązke skarg i zażaleń a
        dostaje od kogoś popis "wiedzy" zupełłnie nie w temacie? Ciekawe że "," nie
        miał odwagi na samodzielny post....
        • Gość: xxx Re: Tu adresy do zali IP: *.katowice.pik-net.pl 02.07.02, 11:00
          właśnie... j/w :(
        • Gość: Pri Re: Tu adresy do zali IP: mieszko.pl.u* 02.07.02, 14:00
          Zanim zaczniesz sie rzucac czlowieku zobacz do czego moje stwierdzenie:
          "idiota, uparl sie".... - odnosilo sie....
          Zobacz post powyzej mojego to moze zrozumiesz.
          • Gość: yo Re: Tu adresy do zali IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 19:19
            grypę masz Pri?
            jak to było: uderz w stół,a....
            • Gość: xxx Re: Tu adresy do zali IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 19:46
              Ciekaw co ktoś to komuś zarzucał.... Chyba raczej ktoś tu jest
              przewrażliwiony....
              • Gość: Pri Re: Tu adresy do zali IP: *.myslowice.artcom.pl 02.07.02, 22:36
                Moze, ale poczulem sie tak jakby QQ czepial sie mnie - a ja sie czepialem tego
                palanta od listy co sie nie podpisal (nie popisal). Jesli was to urazilo i
                uwazacie ze jestem przewrazliwiony to sorry. Mea culpa...
                • Gość: qq Re: Tu adresy do zali IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 07:38
                  Sorry za nieporozumienie - cel mieliśmy wspólny... :)
                  • Gość: Pri Re: Tu adresy do zali IP: mieszko.pl.u* 03.07.02, 07:42
                    To ja tez przepraszam :) Zawsze to latwiej przeprosic "alianta" wspolnego
                    celu :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka