Gość: xxx IP: *.katowice.pik-net.pl 26.06.02, 09:04 Przepraszam że na tym forum pytam, ale tutaj ludzie chyba najbardziej są oblatani w necie... Gdzie można znaleźć stronę skarg i zażaleń nt. producentów i serwisów np. AGD? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Skargi i żale IP: *.katowice.pik-net.pl 27.06.02, 11:51 naprawdę nigdzie nie można ostrzec innych klientów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck Re: Skargi i żale IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 22:34 chyba można, widziałem gdzieś adres takiej strony ale nie pamiętam... Z drugiej strony to budujące że czytelnicy tego forum są tacy zadowoleni z usług serwisowych i nie mają takich potrzeb :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck Re: Skargi i żale IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 12:51 w adresie chyba bylo cos z "mojazemsta" ale dalej szankuje moja własna, prywatna pamięć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Skargi i żale IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 20:11 www.mojazemsta.prv.pl polecam - zawsze lepiej sprawdzdzić z kim się ma do czynienia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pri Re: Tu adresy do zali IP: mieszko.pl.u* 02.07.02, 07:32 Idiota uparl sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Tu adresy do zali IP: *.katowice.pik-net.pl 02.07.02, 10:59 O co tu chodzi? Gośc słusznie pyta o internetową ksiązke skarg i zażaleń a dostaje od kogoś popis "wiedzy" zupełłnie nie w temacie? Ciekawe że "," nie miał odwagi na samodzielny post.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tu adresy do zali IP: *.katowice.pik-net.pl 02.07.02, 11:00 właśnie... j/w :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pri Re: Tu adresy do zali IP: mieszko.pl.u* 02.07.02, 14:00 Zanim zaczniesz sie rzucac czlowieku zobacz do czego moje stwierdzenie: "idiota, uparl sie".... - odnosilo sie.... Zobacz post powyzej mojego to moze zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: Tu adresy do zali IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 19:19 grypę masz Pri? jak to było: uderz w stół,a.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tu adresy do zali IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 19:46 Ciekaw co ktoś to komuś zarzucał.... Chyba raczej ktoś tu jest przewrażliwiony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pri Re: Tu adresy do zali IP: *.myslowice.artcom.pl 02.07.02, 22:36 Moze, ale poczulem sie tak jakby QQ czepial sie mnie - a ja sie czepialem tego palanta od listy co sie nie podpisal (nie popisal). Jesli was to urazilo i uwazacie ze jestem przewrazliwiony to sorry. Mea culpa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Tu adresy do zali IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 07:38 Sorry za nieporozumienie - cel mieliśmy wspólny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pri Re: Tu adresy do zali IP: mieszko.pl.u* 03.07.02, 07:42 To ja tez przepraszam :) Zawsze to latwiej przeprosic "alianta" wspolnego celu :))) Odpowiedz Link Zgłoś