Gość: bus IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.05.05, 11:23 Proszę o poradę, w jaki sposób, przy uzyciu jakich programów mogę sprawdzić czy płyta główna i procesor działają jak należy. Z góry dziękuję. Link Zgłoś Obserwuj wątek
znacznik Re: Testowanie płyty i procesora 24.05.05, 16:36 jesli komputer ci sie wlacza,to pewnie dzialaja :))co to znaczy,dzialaja jak nalezy ???? Link Zgłoś
Gość: bus Re: Testowanie płyty i procesora IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.05.05, 18:01 Acha, czyli dopóki komputer się włącza to znaczy że wszystko jest ok, dziękuję wielce za poradę! Link Zgłoś
Gość: bus Re: Testowanie płyty i procesora IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.05.05, 21:57 Wydawało mi się to oczywiste, ale skoro nie jeste tłumaczę: Otóż mam podejrzenia iż mój procesor lub płyta główna nie pracują prawidłowo i są przyczynami awarii mojego komputera. Wobec tego chciałbym je przetestować. Żadnych innych szcegółów podać nie mogę bo się na tym nie znam, w innym przypadku nie pytałbym o takie rzeczy na forum :) Link Zgłoś
znacznik Re: Testowanie płyty i procesora 24.05.05, 18:40 chcesz odpowiedzi ? podaj choc troche szczegolow,o co ci chodzi... Link Zgłoś
mini999 Re: Testowanie płyty i procesora 24.05.05, 19:03 Na przykład kompletne testy procesora i płyty ( w tym długotrwałe) Hot CPU Tester Pro 4.2.2 www.7byte.com/index.php?page=hotcpu Link Zgłoś