elik-k 08.06.05, 20:39 AGV Free Edition - Control Center. Czy moge dodatkowo zainstalowac Antivir Personal? Dziekue za odpowiedz. Link Zgłoś Obserwuj wątek
sendto Re: Mam antywirusa... 08.06.05, 20:53 Zainstalować tak ale nie możesz uzywać obudwu w tym samym czasie ponieważ antywiry mogą zgłupieć i raportować o nieistniejących zagrożeniach. Nie wiem jak AGV Free Edition ale Antyvir Personal działa nonstop w tle i monitoruje system dlatego będziesz musiał w ustawieniach wyłączyć tą funkcję w jednym lub w drugim programie. Z własnego kilkuletniego doświadczenia mogę Ci powiedzieć,że Antyvir Personal nie zawiódł mnie nigdy i nigdy nie przepuścił żadnego robaka. Ważne jest oczywiście by na bierzaco (min. 1 w tygodniu)uaktualniać bazę wirusów. Link Zgłoś
elik-k Re: Mam antywirusa... 08.06.05, 23:31 Dzieki Ci serdeczne. AVG Free Edition rowniez dziala nonstop i codziennie o okreslonej porze sam sie uaktualnia. Net mam pol roku, wiec w tej dziedzinie jestem laikiem. Dzieki Tobie wiem, ze nie moga oba dzialac w jednym czasie. Przemysle instalacje "Twojego" Antyvira. Pozdrawiam :) Link Zgłoś