Gość: asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:56 Pomocy co jest nie mam dźwięku a przed chwilą słuchałam muzyki co się stało wszystko jest podłączone prawidłowo sprawdzałam kilka razy i słuchawki też nie działają. Ratujcie!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: l Re: Poprostu cisza!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:09 zrestaratuj kompa Link Zgłoś
Gość: asia Re: Poprostu cisza!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:15 Nie pomogło co robić????? Link Zgłoś
Gość: l Re: Poprostu cisza!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:19 hm ja tak samo miałaam jak Ty i reset pomogł a tak to nie weim co Ci poradzić nie znam się tk samo jk TY poczekaj może ktoś przeczytaa ejszcze i pomoże nie martw sie :) Link Zgłoś
m.gregor Re: Poprostu cisza!!!!!!!! 16.06.05, 23:22 Prawoklik na 'Moj komputer' -> Wlasciwosci -> Sprzet -> Menedzer urzadzen -> i powiedz ladnie nam tutaj czy nie masz gdzies tam urzadzen z wykrzyknikami albo znakami zapytania. Czy masz grupe "Urzadzenia dzwieku, wideo i gier"? Dwuklik na ikonie glosnika przy zegarze i podciagnij suwaki w gore. Zobacz czy ktorys nie jest zaznaczony jako 'Wycisz'. Link Zgłoś
Gość: asia Re: Poprostu cisza!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:37 Sprawdziłam i jest wszystko dobrze zaznaczone! Link Zgłoś
m.gregor Re: Poprostu cisza!!!!!!!! 17.06.05, 08:34 To była tylko połowa pytania. A gdzie odpowiedz na reszte? Link Zgłoś
Gość: b. Re: Poprostu cisza!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 17.06.05, 09:23 jeśli na pewno w menadzerze udządzeń wszystko jest ok a dzwięk nie jest wyciszony to proponuję przeinstalować sterowniki do karty dźwiękowej. miałam podobną sytuację, dźwięk zniknął bez żadnego widocznego powodu, nowe sterowniki pomogły (choć może jest i łatwiejsze rozwiązanie). Link Zgłoś
Gość: asia Re: Poprostu cisza!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:08 Już jest ok ! Dziękuje wszystkim za pomoc! Link Zgłoś