Gość: optymistka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 23:22 Potrzebny jest mi pakiet SPSS, czy znajdzie się ktoś, kto go ma- polska wersja - i się ""podzieli"" ??????????????????? Baaaaaaaaaardzo proszę. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: SPSS user Re: PROŚBA DO STATYSTYKÓW - ALTRUISTÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:36 Musisz byc bardzo wielka optymistka liczac na to, ze ktos kto zaplacil grube pieniadze za SPSS skopiuje ci go za darmo narazajac sie tym samym na konsekwencje. Link Zgłoś
beretelwi Re: PROŚBA DO STATYSTYKÓW - ALTRUISTÓW !!!!!!!! 29.06.05, 12:04 Witam nikt za darmo Ci nie da pakietu SPSS, zapomnij! Jego odpowiednikem (ten sam jezyk polecen) jest pakiet R - www.r-project.org/ rowniez pod Windows. Pozdrawiam Link Zgłoś
umathurman Re: PROŚBA DO STATYSTYKÓW - ALTRUISTÓW !!!!!!!! 29.06.05, 12:10 napisz na jakims forum studenckim, u nas jakos nie bylo problemu z kopiami... ja mialam plytke, ale w spadku przekazalam mlodszemu rocznikowi Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: PROŚBA DO STATYSTYKÓW - ALTRUISTÓW !!!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.05, 22:13 Dzięki za podpowiedzi co mam robic! P.S. Tak, jestem wielką optymistką!!!!!! Link Zgłoś