Dodaj do ulubionych

Problem z mikrofonem

IP: *.kobierzyce.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:25
kupiłem dziś sobie mikrofon. zwykły najzwyklejszy. i mam taki oto problem: gdy
mówie to swój głos w głośnikach słysze, owszem. Jednak nie moge go zarejstrować.
o co chodzi i jak rozwiązać problem?
Obserwuj wątek
    • Gość: jaszczomp Re: Problem z mikrofonem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.07.05, 20:57
      Możesz - tylko w opcjach dotyczących dźwieku [nagrywanie] musisz włączyć co trzeba.
      • Gość: mikrofon Re: Problem z mikrofonem IP: *.kobierzyce.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:34
        nie moge. w opcjach mam "zaznaczone co trzeba"
        • Gość: jaszczomp Re: Problem z mikrofonem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.07.05, 22:04
          To w programie,musisz wybrac żródło z którego chcesz nagrywać. Do wyboru jest zwykle: line in, microphone,CD audio, wave
          • Gość: mikrofon Re: Problem z mikrofonem IP: *.kobierzyce.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:49
            to też sprawdzałem.
            • Gość: spec [...] IP: *.chello.pl 12.07.05, 13:37
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: jaszczomp Re: Problem z mikrofonem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.07.05, 20:10
              Jezeli dobrze podłączyłes mikrofon a wygląda,że tak, bo twierdzisz że słyszysz siebie w głosnikach, jeżeli w opcjach dot. dźwieku w ustawieniach nagrywanie: masz włączony mikrofon,jeżeli poziom głośności nagrywania jest ustawiony właściwie, jeżeli w programie umożliwiającym nagrywanie dzwieku z dowolnego źródła jest ustawiony "mikrofon" to MUSI DZIAŁAĆ.
              Chyba,że nie sprawdziłeś wszystkiego napewno, albo masz jakieś błędy.
              • Gość: mikrofon Re: Problem z mikrofonem IP: *.kobierzyce.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:18
                gdyby działało to nie pisałbym. ale co moze byc powodem moich kłopotów? padnięta karta czy raczej soft?
                • Gość: jaszczomp Re: Problem z mikrofonem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.07.05, 20:36
                  Z jakiego systemu operacyjnego korzystasz ? Win ?
                  • Gość: mikrofon Re: Problem z mikrofonem IP: *.kobierzyce.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:48
                    win 98
                    • Gość: jaszczomp Re: Problem z mikrofonem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.07.05, 21:14
                      A nagrywasz np.z radia, TV, TVSat. Masz karte podłączoną do którychś z tych źródeł ?
                      • Gość: mikrofon Re: Problem z mikrofonem IP: *.kobierzyce.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:30
                        podpiąłem mikrofon. i chce nagrać SWÓJ głos. i nie moge. tak samo jak nie moge
                        korzystać z wynalazków typu rozmowa głosowa w gg.
                        • Gość: jaszczomp Re: Problem z mikrofonem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.07.05, 09:10
                          Otwórz >start>Programy>Akcesoria>Narzedzia systemowe>Informacje o systemie>Narzedzia>Narzędzia diagnostyczne DirectX i posprawdzaj tam wszystko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka