Gość: leuido IP: *.terrabit.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:46 Szukam darmowego programu, króry czyta format pliku .sub. Bardzo go potrzebuję, a moje szukanie nie przynosi rezultatów. Liczę na Waszą pomoc! Dzięki... Link Zgłoś Obserwuj wątek
mbucz Re: Szukam programu / format .sub 24.07.05, 16:52 Nie wiem, o jaki sub Ci chodzi, bo jest kilka możliwosci: filext.com/detaillist.php?extdetail=sub&goButton=Go Jesli to napisy do filmu, spróbuj SubEdita: www.subedit.prv.pl/ Link Zgłoś
Gość: leuido Re: Szukam programu / format .sub IP: *.terrabit.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 17:30 Ściągam to cudo o zakończeniu ".sub" więc dokładnie nie wiem co to jest. Ale jest to jakiś program. Pewnie program w postaci multimedialnej czy coś na ten krój. Link Zgłoś
darekkr1 Re: Szukam programu / format .sub 24.07.05, 18:01 no to wyglada to na to: "CloneCD Sub Channel Data Sub channel data of all tracks of the CD. It is used in conjunction with the .CCD and .IMG files of the same rootname." czyli szukaj Clone CD Link Zgłoś
Gość: c Re: Szukam programu / format .sub IP: *.toya.net.pl 24.07.05, 18:07 filext.com/detaillist.php?extdetail=SUB Link Zgłoś