Gość: Natalka.N IP: *.chello.pl 19.05.09, 23:01 Co sądzicie o Pendrivie w kształcie serca? To dobry prezent na Dzień Matki czy dla ukochanej (-go) :) Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika RE: 20.05.09, 14:48 jeśli mamuśkę masz skomputeryzowaną to będzie dla niej przyjemny prezent, natomiast facetowi bym tego nie dawała. spróbuj postawić się w jego sytuacji - on, wyjmujący przy kolegach tego pendriva.... - chyba, że chcesz, żeby gadżet skończył swój żywot na dnie szuflady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
impresja Re: Pendrive w kształcie serca 16.08.09, 11:06 Oj... nie powiedziałbym, że to dobry prezent. troszeczkę zbyt słodki. Jestem zwolenniczką prezentów sentymentalnych albo tradycyjnego kroju. Odnosi się to także do pendrive'a. Podobają mi się takie: www.hihawa.pl/produkty/6_Pendrivy.html - są praktyczne, eleganckie, a nie krzykliwe formą czy kolorem. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka_1 Re: Pendrive w kształcie serca 30.11.09, 12:53 Mój facet chyba trochę dziwnie zareagowałby na taki prezent, i raczej nie chwaliłby się nim przed kumplami. W sumie jest informatykiem i pierwszy prezent, jaki ode mnie dostał to była podkładka pod myszkę. Brzmi mało oryginalnie, ale podkładka była wyjątkowa, bo z naszym pierwszym wspólnym zdjęciem (do tej poty nie używa innej);) W tym roku też pomyślałam o małym dodatku ze zdjęciem, ale tym razem zamówię sobie na superfoto.pl kubek:) Odpowiedz Link Zgłoś
easy_me Re: Pendrive w kształcie serca 03.09.10, 21:25 raczej bym go nie kupiła;) no chyba, że dla kumpeli;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animka Re: Pendrive w kształcie serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 02:52 Może nie w kształcie serca, ale uważam, że ten pendrive jest naprawdę boski :) www.awa24.pl/product-pol-4076-Przenosna-pamiec-USB-2-0-Tracer-2GB-rozowa-myszka.html Odpowiedz Link Zgłoś
balerinka Re: Pendrive w kształcie serca 19.05.10, 17:07 Animko, twój pendrive jest poprostu świetny!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
korelowa Re: Pendrive w kształcie serca 21.10.09, 23:15 No mnie jakos nie przypadł do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
kryspina Re: Pendrive w kształcie serca 04.11.09, 19:24 dla mamy spoko, ale dla chłopaka, to rzeczywiście może to być nie trafiony prezent. Ja ostatnio mojej siostrze licealistce sprezentowałam taki model www.1komp.pl/produkt-8-267-1364-36517,pendrive_emtec_flashdrive_c311_collector_8gb.htm a ta komisyjnie stwierdziła, że jest trendy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Variot. Re: Pendrive w kształcie serca IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.10, 15:30 Nie wiem może fajne:):-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielinka14 Re: Pendrive w kształcie serca 02.09.10, 19:51 Tak jest to super pomysł:-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
edka123 Re: Pendrive w kształcie serca 16.09.10, 16:38 Zależy komu to dajesz. Czy osobie poważnej, czy takiej która potrafiłaby potraktować taki prezent z przymrużeniem oka. Jeśli osoba, której masz zamiar podarować taki prezent, nie weźmie wszystkiego zbyt serio, to czemu nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś