Dodaj do ulubionych

ŁATWE ALE NIE DLA MNIE !

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:57
przepraszam ze krzyczę, ale mam prolem, muszę wyczyścić cały dysk i od
początku wgrać windows, jestem teraz w Ms-Dos, co mam tam wpisać, żeby zaczął
wszystko czyścić?
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Re: ŁATWE ALE NIE DLA MNIE ! IP: *.csk.pl 30.08.05, 16:00
      format c:
      • Gość: ania Re: ŁATWE ALE NIE DLA MNIE ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:03
        dzięki, ale ze mnie blondynka, dobrze że nie poszłam po sąsiada ;)
        • Gość: ania Re: ŁATWE ALE NIE DLA MNIE ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:14
          a teraz jak mam zainstalować windows, wystarczy tylko już płytę włożyć, czy
          trzeba jeszcze jakieś polecenie wpisać.
          • Gość: emplo Re: ŁATWE ALE NIE DLA MNIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:38
            Jak masz szczescie to wystarczy wlozyc plyte.
            • Gość: ania Re: ŁATWE ALE NIE DLA MNIE ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:39
              no właśnie nie, jak wkładam, to mi pokazuje - NIEPRAWDŁOWY DYSK< i takie tam
              dalej i żeby włożyć inny i nacisnąć klawisz, a ja nie zrobiłam dyskietki
              startowej?
              • Gość: ania Re: ŁATWE ALE NIE DLA MNIE ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:57
                pomóżcie, jak wgrać windows 98 bez dyskietki startowej ?
                • Gość: emplo Re: ŁATWE ALE NIE DLA MNIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:59
                  Cos tak czulem, ze chodzi o 98. Masz pecha bo niektore 98 odpalaja sie z plyty.
                  A niektore musisz bootowac z dyskietki.
              • Gość: emplo Re: ŁATWE ALE NIE DLA MNIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:58
                Jakiego Windowsa chcesz zainstalowac?

Wyglada na to ze sie nie odpali, ale mozesz jeszcze sprobowac ustawic kolejnosc
                bootowania w BIOSie. Zwykle do BIOSu wchodzi sie wciskajac DEL albo F2 podczas
                uruchamiania kompa. Musisz tam pogrzebac i ustawic jako First Boot Device
                CD-ROM. W kazdym BIOSie wyglada to troche inaczej wiec ci nie powiem gdzie to
                dokladnie jest.

Jak i tak sie nie uda to musisz zrobic dyskietke startowa.

Tak ja to widze :-)
                • neder dyskietka startowa 30.08.05, 17:41
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=25940581&a=25943272
                  • Gość: lizus Re: dyskietka startowa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.08.05, 20:11
                    No dobrze panowie ale piekna blondynka ma dziewiczy drive wiec jak bidulka
                    skorzysta z waszych rad by zrobic dyskietke startowa.Myslimy dalej.
                    • Gość: ania Re: dyskietka startowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:44
                      myślcie mężni panowie,
                      • Gość: wata Re: dyskietka startowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:37
                        www.bootdisk.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka