Dodaj do ulubionych

Delphi - aktywowanie

IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 01.09.02, 23:17
Czy ktos wie jak zarejestrowac delphi 6.0 Personal Edition na www.borland.com ?? Zarejestrowalem sie ale nie znam dobrze angioeslkiego a zaden kod aktywujacy do mnie nie przyszedl czy ktos moze mi powiedziec krok po kroku co mam zrobic? Z gory thx
Obserwuj wątek
    • Gość: sss Re: Delphi - aktywowanie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 23:22
      tak jest ktoś
      • Gość: zenek Re: Delphi - aktywowanie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 00:12
        To jakbys mogl to powiedz hihi:)) to wazne
    • Gość: Mariusz Re: Delphi - aktywowanie IP: *.icm.edu.pl / *.toya.net.pl 02.09.02, 20:09
      Stary tez sie wto bawiłem i nic mi z tego nie wyszło nie jesteś sam
      • Gość: marekggg Re: Delphi - aktywowanie IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 21:40
        jak nic niewyszlo, przeciz to jest napisane jak dla amerykanow - krok po kroku -
        tylko ze po angielsku... no i tutaj moze byc problem
    • Gość: Mariusz Re:Pisze w drugim forum ze nie sposób... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 03.09.02, 01:25
      www.ks-ekspert.pl/ na tej stronie jest też forum ktoś tam napisał temat
      o tej rejestracji ze nie sposób.....
      • Gość: marekggg Re:Pisze w drugim forum ze nie sposób... IP: *.acn.waw.pl 03.09.02, 09:28
        zarejestruj sieu borlanda jako developer, podajac e-mail, jakies duperele
        dotyczace tego co robis itp. i potm kliknij na
        www.borland.com/products/downloads/download_delphi.html
        potem w tabelce jest Keys Only (if you have a CD),kliknij na Personal i system
        cie rozpoznana podstawie cookies i przysle ci key# na maila.jezeli to 3 dni
        temu byl w stanie zrobic 15 letni szn kumpla, to chyba niejest to takie trudne.
        I delphi mial y KS
    • Gość: marekggg Re: Delphi - aktywowanie prostz sposob IP: *.acn.waw.pl 03.09.02, 09:35
      kliknij na:
      www.borland.com/products/downloads/download_delphi.html
      w tabeli Keys Only jest Personal, kliknij
      jezeli niejestesz zarejestrowany, to ci sie pojawia formularz w ktorym podajesz
      imie, e-mail i haslo, ale skoro go niemasz, to kliknj na "New user"
      Pojawia sie dlugi formularz, w ktorym nalezy wypelnic wszystko (prawie) nop i
      potem continue. wtedy sie stajesz czlonkiem Borland community i haslo i numer
      seryjny dostajesz e-mailem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka