Gość: igła IP: 62.233.130.* 09.09.02, 14:44 jak pobrać javę dla XP, od niedawna pojawia się przy próbie komunikat: "We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP." Link Zgłoś Obserwuj wątek
forumowicz Re: java i win xp 09.09.02, 15:08 Witam Wpisz w wyszukiwarce "msjavx86.exe" znjadź, ściągnij, zainstaluj - problem z głowy ;) pozdrawiam Link Zgłoś
forumowicz prosze bardzo 10.09.02, 20:44 wcale nie tępawa - ile ja sie z tym pomęczyłem...cieszę się ze mogłem pomóc. Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: java i win xp IP: *.icm.edu.pl / *.toya.net.pl 11.09.02, 13:32 Natym forum są linki do pobrania jawy ale z miesiąc do tyłu wstecz heh Gdy by pójść na forum www.winxp.pl ale tam sie w kurzą na te pytanie [To, o co pytasz to jest w przenosni coś takiego jak Bardzo Kawał stary Przychodzi króliczek codziennie do sklepu i codziennie pyta się np o gwoździe] Podobnie było to samo z tą javą na forach i bedzie he Jawy są rózne Java moze sie miscic na dyskietce do IE6 lub byc taka która już nire zmiesci się na dyskietce Poszukaj może mogą byc linki www.winxp.pl w tamtym forum ale jak pisałem forumowicze niechętnie odpowiadają dziesiąty raz na to samo pytanie ..... Link Zgłoś
Gość: .... Re: jave instaluje się jak program nie pobiera sie IP: *.icm.edu.pl / *.toya.net.pl 11.09.02, 19:02 . Link Zgłoś