alik74 30.09.05, 07:46 Właśnie skasowałam wzystkie zdięcia zmojego kompa, czy mozna je jakoś odzyskać, a jeśli tak to jak??? Proszę o pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: Skasowane zdięcia 30.09.05, 09:12 zajrzyj do FAQ + www.cdrinfo.pl/artykuly/odzyskiwacz/ Link Zgłoś
heniekwgazecie Re: Skasowane zdięcia 30.09.05, 09:13 w koszu ich nie ma?.Napisz dokładniej co zrobiłaś? Link Zgłoś
alik74 Re: Skasowane zdięcia 30.09.05, 09:37 Już piszę: Miałam ok 4tys zdięć w jednym katalogu i jeden program ściągnięty z internetu z wygaszaczem, dzięki któremu po wygaszeniu ekranu wyświetlały się po kolei zdięcia. Chciałam go odinstalować, dałam uninstal, i usunął się razem ze zdięciami. Tak to wyglądało:((( Link Zgłoś
heniekwgazecie Re: Skasowane zdięcia 30.09.05, 10:29 Pobierz z netu jakiś program do odzysku danych .Najlepszy jest EasyRecovery,ale to platne .Zainstaluj go i powinno się dać to odzyskać.Warunek podstawowy nic już nie robić na tym dysku tzn.nie zapisywać i nie kasować nic .Chodzi o to ,żeby nie nadpisać tych usuniętych plików.No i jeszcze jedno czy masz dysk podzielony na partycje?.Nie wiem jak inne programy ,ale ER odzyskane pliki zapisuje na inną partycje niż ta z której odzyskał.Jeśli masz nie podzielony dysk to jedyne wyjście to wyjąć go podpiąć do innego komputera i tam powalczyć. www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=379&t=94 tu masz link do programu odzyskującego Link Zgłoś
Gość: jakubowska2 Re: Skasowane zdięcia IP: *.chello.pl 30.09.05, 13:47 Witam ...Widze że mie tylko ja mam pecha zrobiłam podobną rzecz...próbowałam zainstalować program do którego link został podany na tym forum, ale ze względów iz jestem nowicjuszem niewiem co dalej robić ...proszę o pomoc najlepiej kontak gg 399481.. Pozdrawiam i dziękuje Link Zgłoś