Gość: luc IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.09.02, 20:57 www.gry-online.pl/S013.asp?ID=5922 Nie wiem, czy czytaliscie... w kazdym razie, okladka nie zapowiada rewelacji. 15zl, 2 CD... a gdzie tamten klimat? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jurek7 Re: TOP SECRET wraca! 16.09.02, 22:48 Może wreszcie kupię po 10 miesiącach przerwy (od upadku SS) jakieś pismo o grach komputerowych. Na tamten klimat nie ma co liczyć. Czasy się zmieniły, redaktorzy i czytelnicy zestarzeli się o ładnych parę lat. Mam jednak nadzieję, że nowego TS będę czytał z nie mniejszą przyjemnością niż w starych dobrych czasach. Link Zgłoś
Gość: h Re: TOP SECRET wraca! IP: *.acn.waw.pl 17.09.02, 00:59 wlasciwie to czemu SS splajtowalo? czy to samo spotkalo Reset? Link Zgłoś
Gość: crocart Re: TOP SECRET wraca! IP: *.local.net / 192.168.4.* 18.09.02, 23:09 Mialem amisie kiedy czytalem TS... To byly piekne czasy... Potem juz nie kupowalem innych gazet TS RULEZ! zobaczymy kupimy przeczytamy Link Zgłoś
Gość: pb Re: TOP SECRET wraca! IP: *.net.autocom.pl 24.09.02, 10:09 www.mediarun.pl/news.php?news_id=3054 no, ciekaw jestem jak to będzie wyglądać - pamiętam jeszcze pierwszy numer SS Link Zgłoś
tgm Re: TOP SECRET wraca! 24.09.02, 14:28 ja tam mam pierwszy nr TOP SECRET'a i sie nie chwale... :) swoja droga ciekawe czy bedzie warto wydac tyle forsy na nowego TS... :) mi Link Zgłoś
jurek7 Re: TOP SECRET wraca! 24.09.02, 14:45 tgm napisał: > ja tam mam pierwszy nr TOP SECRET'a i sie nie chwale... :) swoja droga ciekawe > czy bedzie warto wydac tyle forsy na nowego TS... :) mi Masz TS nr 1 czy nr 0? (chyba był taki) Link Zgłoś
Gość: TGM Re: TOP SECRET wraca! IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 23:44 jurek7 napisał: > tgm napisał: > > > ja tam mam pierwszy nr TOP SECRET'a i sie nie chwale... :) swoja droga > ciekawe > > czy bedzie warto wydac tyle forsy na nowego TS... :) mi > Masz TS nr 1 czy nr 0? (chyba był taki) > > Link Zgłoś
jurek7 Re: TOP SECRET wraca! 24.09.02, 23:57 A ja mam właśnie przed oczami Top Secret numer 10/2002. Nie przeczytałem go jescze od deski do deski ale muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony. Dobra szata graficzna. Nie boją się piać kilkustronicowych zapowiedzi najbardziej oczekiwanych gier. Recenzje już wydanych gier mogły by być trochę dłuższe. Dobre wrażenie zrobił poradnik do Warcrafta III na 8 stron (niestety przyda się tylko osobom niezbyt zaawansowanym). Poza tym fajnie jest znowu poczytać teksty Sir Haszaka lub Martineza. Link Zgłoś
tgm Re: TOP SECRET wraca! 24.09.02, 14:28 ja tam mam pierwszy nr TOP SECRET'a i sie nie chwale... :) swoja droga ciekawe czy bedzie warto wydac tyle forsy na nowego TS... :) Link Zgłoś