Dodaj do ulubionych

Który program???

18.10.05, 16:03
Hej! Chce zainwestowac w dobry program antywirusowy(po ostatnim wirusiku
dzieki ktoremu musialam miec wyczyszczony komp:/), prosze o rade w tej
sprawie-program nie moze kosztowac krocie,nie wiem po ile sa takie ale moze
za jakies 500 zl sie kupi??czy nie??? ale zeby usowal wszystkie te
swinstwa.Wiem ze nie ma 1 co by wszystko usowal, ale moze jest taki, co
wiekszosc??pozdrawiam, dzieki za rady
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: Który program??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.05, 16:06
      A darmowy nie może być?

files.avast.com/iavs4pro/setuppol.exe

Niezdędna rejestracja: www.avast.com/i_kat_207.php?lang=POL
      • Gość: T-800 Re: Który program??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.05, 16:21
        Ja lubię jeszcze darmowego antywirusa ze strony freeav.com
        Jego wady to to, że ma bardzo prymitywny wygląd oraz to, że nie ma wersji
        polskiej (tylko angielska i niemiecka).

Do tego warto mieć jeszcze jakiś antyspyware, np. Spybota.
    • presentation1 Re: Który program??? 18.10.05, 16:10
      Ja osobiscie polecam Kaspersky.Jest to w tej chwili najlepszy antivirus.Mysle
      ze to nie tylko moje zdanie.Ci co maja Kasperskiego moga byc spokojni.To tyle
      • Gość: m Re: Który program??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:12
        presentation1 napisał:

> Ja osobiscie polecam Kaspersky.Jest to w tej chwili najlepszy antivirus.Mysle
        > ze to nie tylko moje zdanie.Ci co maja Kasperskiego moga byc spokojni.To tyle

popieram jak najbardziej!! :)
      • Gość: T-800 Re: Który program??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.05, 16:13
        Ja myślę, że spokojny może być ten, kto ma dowolnego antywirusa i
        systematycznie go aktualizuje.
      • rudeboys kaspersky 5 a avast 28.10.05, 20:23
        Ja osobiscie polecam Kaspersky.Jest to w tej chwili najlepszy antivirus.Mysle
        > ze to nie tylko moje zdanie.Ci co maja Kasperskiego moga byc spokojni.To tyle

do wczoraj też tak sądziłem, ale przyszedł kumpel i mówi że kaspersky nie wykrywa wszystkich wirusów mimo codziennej aktualizacji - polecił mi avast. pobrałem go ze strony za free i co sie okazało, rzeczywiście ten program wykrył mi 2 trojany, których wcześniej nie widział kaspersky i ad aware.
    • Gość: Glut Re: Który program??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:16
      adzi25 napisała:

> Hej! Chce zainwestowac w dobry program antywirusowy(po ostatnim wirusiku
      > dzieki ktoremu musialam miec wyczyszczony komp:/

A jaki programik używałaś, że po nim trzeba było robić solidne porządki ???

Czyżby to nie był "słynny" ze swej nieskuteczności AVAST ???

Osobiście polecam KASPERSKY lub NORTON z przewagą na KASPERSKY :)

• Gość: T-800 Re: Który program??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.05, 16:18
        Zdarzyło mi się czyścić komputer wyposażony w Nortona. Cały czas wyświetlał
        ramkę z napisem, że jakiś plik jest zawirusowany. Po zamknięciu ramki pojawiała
        się natychmiast ponownie.

Musiałem Nortona wyrzucić z autostartu, bo inaczej nie dało się usunąć wirusów
        i innych śmieci.
        • presentation1 Re: Który program??? 18.10.05, 16:20
          Ja wlasnie po Nortonie mam Kaspersky.Dzisiaj uwazam ze wszystko jest normalnie
          ale na poczatku to po zainstalowaniu Kasperczaka bylem w siodmym niebie.
      • adzi25 Re: Który program??? 18.10.05, 16:32
        Nie to nie byl Norton ale ta Panda na okres 30 dni-niest nie chciala usunac mi
        jednego smiecia ktory nie pozwalal normalnie korzystac z kompa.dzieki za
        wszelkie sugestie
        • Gość: T-800 Re: Który program??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.05, 16:48
          Teraz też tak mogłoby się zdarzyć, a to, który antywirus wyświetli taki
          komunikat jest sprawę trzeciorzędną (każdy może).

Wklej loga na f. Wirusy - mgregor.republika.pl
          Może jeszcze masz coś w systemie. Ktoś oceni i powie, co można ewentualnie
          usunąć.
    • presentation1 Re: Który program??? 18.10.05, 16:19
      Zapomialem dopisac po informacji jednego z forumowiczow.Przewaga Kaspersky to
      mala objetosc.
      • Gość: niktabc@vp.pl Re: Który program??? IP: *.toya.net.pl 18.10.05, 18:27
        a ja Kaspersky nie trawie!! co sie go dotknie to coś sie pierdzieli!!

T-800 jak najbardziej cię popieram!! AVASt górą

dla zaawansoanych www.free-av.com - ale wymaga on sporej wiedzy , a AVAST działa
        sam automatycznie

• Gość: b00g13 Re: Który program??? IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.10.05, 19:36
          no bez przesady, jakiej wiedzy wymaga av?!

tyle że nie jest zlokalizowany, ale komendy start/stop update to chyba każdy
          zrozumie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka