hansf 22.10.05, 22:05 jaki zestaw będzie lepszy Athlon 3000+Venice z płytą Abit AN8Ultra czy Pentum 4 505J 2,667MHz z płytą Asus P5GPL??? co będzie szybsze czy zasilacz 350 wat do tego wystarczy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wojt Re: AMD czy Intela ???????????????????? IP: *.dyn.optonline.net 23.10.05, 03:12 Wiesz co hans- czy hansowa(ja bede nazywal cie janeczka), daj pieniadze swojemu chlpakowi( moze lepsze dla ciebie janeczko rozwiazanie- idz ze swym chlopakiem,tylko wez swa kase, do sklepu) i popros go by kupil czesci potrzebne ci do zlozenia nowego komputera.Mezczyzna nie bedzie mial problemu i dziesiatek bez sensu pytan takich jak: lepszy Athlon czy Pentium, Asus czy Abit, Sony czy Plextor,....itd, itp. Po prostu kupi i jezeli poprosisz go to moze ci pomooze to zlozyc.Ty janeczko kompletnie jestes zagubiona i widze nie wiesz o co tak naprawde z komputerami chodzi, na pewno ci to zajmie sporo czasu zanim polapiesz sie co nieco w podzespolach, plus OS, programy(kolejny twoj watek- warto miec Win pirata, czy legalnego Linuxa?)plus....nawet jeszcze nie podejrzewasz co cie czeka. Twoje kobiece podejscie do tematu spowoduje tylko strate pieniedzy(sa twoje). Szkoda mi tylko czasu tych sluzacych ofiarnie ci pomoca osob, ktore beda prawdopodobnie rownierz w stresie.Dziewczyno, zastanow sie! Link Zgłoś
hansf Re: AMD czy Intela ???????????????????? 23.10.05, 05:48 nie bądz taki cwaniak to że nie mam rozeznania w tym a chce mieć dobrego kompa to już się czepiasz że się pytam. Chyba coś ci się pomyliło nigdy nie zakładałem forum czy warto legalnego Wina Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re ???????????????????? IP: *.toya.net.pl 23.10.05, 19:28 wiec porządne 350 W wystrczy (np firmy MODECOM, ANTEC, CHIFTEC) Link Zgłoś
Gość: akodo Re: AMD czy Intela ???????????????????? IP: 194.150.97.* 23.10.05, 11:18 W przypadku tych 2 proesorów AMD bedzie szybszy, Intel musiał by być znacznie droższy. Pentium zapewniło by bardziej komfotową pracę w systemie ale sam procesor kosztuje ok 800zł. Zasilacz dobiera się również do reszty podzespołów (ilość napędów, karta grafiki!) dobry markowy zasilacz 350W wystarcza do podstawowych konfiguracji. Link Zgłoś