Dodaj do ulubionych

AMD czy Intela ????????????????????

22.10.05, 22:05
jaki zestaw będzie lepszy Athlon 3000+Venice z płytą Abit AN8Ultra czy Pentum
4 505J 2,667MHz z płytą Asus P5GPL??? co będzie szybsze czy zasilacz 350 wat
do tego wystarczy?
Obserwuj wątek
    • Gość: wojt Re: AMD czy Intela ???????????????????? IP: *.dyn.optonline.net 23.10.05, 03:12
      Wiesz co hans- czy hansowa(ja bede nazywal cie janeczka), daj pieniadze swojemu
      chlpakowi( moze lepsze dla ciebie janeczko rozwiazanie- idz ze swym
      chlopakiem,tylko wez swa kase, do sklepu) i popros go by kupil czesci potrzebne
      ci do zlozenia nowego komputera.Mezczyzna nie bedzie mial problemu i dziesiatek
      bez sensu pytan takich jak: lepszy Athlon czy Pentium, Asus czy Abit, Sony czy
      Plextor,....itd, itp. Po prostu kupi i jezeli poprosisz go to moze ci pomooze
      to zlozyc.Ty janeczko kompletnie jestes zagubiona i widze nie wiesz o co tak
      naprawde z komputerami chodzi, na pewno ci to zajmie sporo czasu zanim
      polapiesz sie co nieco w podzespolach, plus OS, programy(kolejny twoj watek-
      warto miec Win pirata, czy legalnego Linuxa?)plus....nawet jeszcze nie
      podejrzewasz co cie czeka. Twoje kobiece podejscie do tematu spowoduje tylko
      strate pieniedzy(sa twoje). Szkoda mi tylko czasu tych sluzacych ofiarnie ci
      pomoca osob, ktore beda prawdopodobnie rownierz w stresie.Dziewczyno, zastanow
      sie!
      • hansf Re: AMD czy Intela ???????????????????? 23.10.05, 05:48
        nie bądz taki cwaniak to że nie mam rozeznania w tym a chce mieć dobrego kompa
        to już się czepiasz że się pytam. Chyba coś ci się pomyliło nigdy nie
        zakładałem forum czy warto legalnego Wina
        • Gość: niktabc@vp.pl Re ???????????????????? IP: *.toya.net.pl 23.10.05, 19:28
          wiec porządne 350 W wystrczy (np firmy MODECOM, ANTEC, CHIFTEC)
    • Gość: akodo Re: AMD czy Intela ???????????????????? IP: 194.150.97.* 23.10.05, 11:18
      W przypadku tych 2 proesorów AMD bedzie szybszy, Intel musiał by być znacznie
      droższy. Pentium zapewniło by bardziej komfotową pracę w systemie ale sam
      procesor kosztuje ok 800zł. Zasilacz dobiera się również do reszty podzespołów
      (ilość napędów, karta grafiki!) dobry markowy zasilacz 350W wystarcza do
      podstawowych konfiguracji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka