sloooneczko 27.09.02, 16:24 Gdzie mam znalezc opisy do gier JAK AND DAXTER: THE PROCUSOR LEGACY oraz RESIDENT EVIL CODE: VERONICA tlumaczone bede bardzo wdzieczna za podanie adresu thx Link Zgłoś Obserwuj wątek
syscr Re: GDZIE SZUKAC????? 27.09.02, 18:16 > Gdzie mam znalezc opisy do gier JAK AND DAXTER: THE PROCUSOR LEGACY oraz > RESIDENT EVIL CODE: VERONICA > tlumaczone > bede bardzo wdzieczna za podanie adresu Zasadniczo nie powinnem podawac linkow, ale jak tylko widze zenskie koncowki, to serce mi mieknie. :) Resident Evil: free.of.pl/s/snakefm/index.htm Do Jak'a niestety po polsku jeszcze nie ma zasobow. Jedynie po angielsku. Zasadniczo posty tego gdzie moge znalezc XYZ nie sa mile widziane. Najprosciej jest poszukac samemu: www.google.com.pl Tam wpisac nazwe gry i slowo opis i powinien zawsze cos znalezc. Pozdrawiam ArcHiE Link Zgłoś
sloooneczko Re: GDZIE SZUKAC????? 28.09.02, 09:37 :)) bardzo Ci dziekuje.. sama probowalam znalezc ale to nie takie latwe w tym calym smietniku informacji jeszcze raz thx:) Link Zgłoś