Dodaj do ulubionych

mam problem z instalacją ms office 2000

IP: *.pl 20.07.01, 16:05
kiedy próbuję zainstalować ms office 2000, instalacja zostaje za każdym razem
przerwana z powodu błędu 1402. "Nie mozna otworzyć klucza"
software\Microsoft\office\9.0\word - przy pierwszej płycie i
software\microsoft\VBA\MsAcces - przy drugiej płycie.

co mam zrobić, żeby zainstalowało mi się dobrze?
Obserwuj wątek
    • Gość: TomekMX Re: mam problem z instalacją ms office 2000 IP: 148.230.75.* 24.07.01, 22:29

Kopnij MSOffice 2000. Lepiej zainstaluj sobie darmowego i tak samo dobrego SUN
      StarOffice5.2 POLECAM!!!!!!!!!!! Ma to samo co MSOffice.

Jest DOSKONALY!!!!!

Tomek
      • Gość: Glen Re: mam problem z instalacją ms office 2000 IP: *.usask.ca 25.07.01, 01:01
        Gość portalu: TomekMX napisał(a):

>
        > Kopnij MSOffice 2000. Lepiej zainstaluj sobie darmowego i tak samo dobrego SUN
        > StarOffice5.2 POLECAM!!!!!!!!!!! Ma to samo co MSOffice.
        >
        > Jest DOSKONALY!!!!!
        >
        Moze i jest, ale nie jestem taki pewny czy mozna nim otwierac dokumenty stworzone
        programami Microsoftu. Nawet nie jestem pewien czy dziala funkcja copy/paste
        miedzy tymi programami.
        • Gość: Maciek S Re: mam problem z instalacją ms office 2000 IP: *.53.128.204.nwrk.grid.net 25.07.01, 01:12
          Gość portalu: Glen napisał(a):

> Gość portalu: TomekMX napisał(a):
          >
          > >
          > > Kopnij MSOffice 2000. Lepiej zainstaluj sobie darmowego i tak samo dobrego
          > SUN
          > > StarOffice5.2 POLECAM!!!!!!!!!!! Ma to samo co MSOffice.
          > >
          > > Jest DOSKONALY!!!!!
          > >
          > Moze i jest, ale nie jestem taki pewny czy mozna nim otwierac dokumenty stworzo
          > ne
          > programami Microsoftu. Nawet nie jestem pewien czy dziala funkcja copy/paste
          > miedzy tymi programami.

Oczywiscie ze tak. StarOffice otwiera dokumenty MS-Office a nawet potrafi stworzyc takie. Copy i paste tez
          powinno dzialac ale po co? W ramach tego samego offica dziala a przenosic miedzy officami przez
          clipboard (copy/paste) nie ma zwykle zastosowania.

Pozdrawiam

P.S> To tylko M$-Office nie daje sobie rady z innymi formatami (no coz mocno arogancka pozycja).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka