Dodaj do ulubionych

komputer do gier dla dziecka

07.11.05, 00:13
Uwzgledniajac mozliwosci nabywcze zlozylem takie cos jako zestaw do gier dla dziecka. Moge prosic o wychwycenie bledow i komentarze. Kiesznie nie mam z gumy, totez moge sie poruszac w zblizonej klasie elementow i nie wymienie od reki np. karty graficznej na lepsza, za 2000 zl. Pozdrawiam.
Procesor AMD Athlon 64 3200+ bulk (Socket 939) Venice Płyta główna Asus A8N-E nForce4 Ultra
element zawiera: karta muzyczna, karta sieciowa Wentylator procesora Arctic Cooling Freezer 64 Pamięć RAM GeIL 2 x 512MB PC-400 CL2.5 Karta graficzna Radeon X800GT Sapphire 256MB DVI + TV Lite BOX (PCI-E) Dysk twardy IDE/SATA Seagate 200 GB Barracuda 7200.7 (8MB, Serial ATA) Obudowa Modecom Debut - czarno-srebrna - 350W Napędy optyczne NEC DVD+/-RW ND-4550A bulk black
Obserwuj wątek
    • maestro_xp rozpieszczasz gó..arza! 07.11.05, 12:00
      i szerzysz zawiść, że Ciebie stać na takie cudeńko na gierki, gdy większości na
      tym forum nie stać na takie fanaberie
      stąd i brak odp.
      :-/
      podpowiedź: dla komfortu dzieciaka dokup co najmniej 21-calowy monitor LCD oraz
      kartę dźwiękową SB Audigy

wtedy lepiej będzie mu się grało :))
    • Gość: akodo Re: komputer do gier dla dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 14:34
      bardzo fajny zestaw, gdybyś mógł dołożyć trochę $ to kartę grafiki zamień np na
      X800GTO albo GTO2
      • krzysztofsf Re: komputer do gier dla dziecka 07.11.05, 23:56
        Gość portalu: akodo napisał(a):

> bardzo fajny zestaw, gdybyś mógł dołożyć trochę $ to kartę grafiki zamień np na
        >
        > X800GTO albo GTO2

GTO - wiecej strumieni - chyba tak zrobie.
        Co do poprzedniego postu...
        Mam nadizeje, ze syn da mi czasem tez pograc ;)
        Moje zalozenia sa takie, zeby komputer nie wczesniej niz za 2-3 lata okazal sie nieprzydatny do uruchomienia aktualnie sprzedawanych gier, a wtedy zeby byla mozliwosc podniesienia go, dokupujac za tanie pieniadze przestarzalego juz wtedy procesora Athlon 4000 czy karty graficznej obecnie kosztujacej 2 tys a wtedy ze 300 zl - i po takim manewrze jeszcze ze dwa lata powinien byc "grywalny".
        Wydaje mi sie, ze nie jest to jakis super top, ale powinien w miare dlugo byc funkcjonalny, bez koniecznosci komunikowania "fajna gra, ale u nas nie pojdzie".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka