Gość: Jola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.05, 00:39 Znacie może jakieś miejsca na sieci, gdzie można pobrać jakieś ćwiczonka i zadanka z Pascala? Link Zgłoś Obserwuj wątek
heart_of_ice Re: Ćwiczenia z Pascala 07.11.05, 01:19 OMG, nie wiedzialam, ze to cos, czego nadal sie naucza.... i wykorzystuje:) Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Ćwiczenia z Pascala IP: *.acn.waw.pl 07.11.05, 01:29 OT: Wiesz, "serce", naucza się tego, co umieją nauczyciele, często dosyć zaawansowani stażem. Inna rzecz, że Pascal był już "lekkim" anachronizmem w moich czasach licealnych, czyli jakieś 5 lat temu... Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Ćwiczenia z Pascala 07.11.05, 01:43 ja sie pascala uczylam... ojejej... 11 lat temu:D az niemozliwe, taka stara jestem??;) Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. Link Zgłoś
kell99 Re: Ćwiczenia z Pascala 07.11.05, 02:13 dzisiaj sie dowiedzialem, ze na jednym z uniwerkow w pl ucza c++, no dobra, niech bedzie c++, ale oni ucza uzywania jednego IDE, a nie programowania;) pewnie wiedza profesora ogranicza sie do wykucia na pamiec skrotow klawiszowych i jakies tam wyczytanej teorii:) Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Niemozliwe... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.05, 11:49 Ale nadal mi nie pomogliście :( Proszę!! Muszę sobie poćwiczyć bo koło niedługo. Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Niemozliwe... 07.11.05, 12:35 ja nadal ci nie pomoge, bo cwiczenia do pascala mam na.... miekkiej dyskietce:DD moze moglabym ja teraz sprzedac jako eksponat muzealny?;) Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. Link Zgłoś
Gość: Reader Ech... IP: *.ericsson.net 07.11.05, 15:14 Nie rozumiem tych administratorow. Zeby dostep do google blokowac? Mash laska sznurki: :> www.komputery-internet.net/turbo/ pascal-kurs.host.sk/content.php?article.cat.1 www.coronadoenterprises.com/tutorials/pascal/intro.htm library.thinkquest.org/27297/ Link Zgłoś