Gość: lavinci IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.11.05, 00:11 witam, pytanie jak w temacie, czy jest to praktycznie mozliwe? uprzyjemnilo by to zycie wielu maniakow ogladania tv na kompie Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dominik666 Re: cyfra+ pod komputer? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.05, 00:53 Gość portalu: lavinci napisał(a): > witam, pytanie jak w temacie, czy jest to praktycznie mozliwe? uprzyjemnilo > by to zycie wielu maniakow ogladania tv na kompie tak jest to możliwe - potrzebujesz karty satelitarnej + programatora phoenix + karte cyfry plus... Link Zgłoś
Gość: telemaniak Re: cyfra+ pod komputer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:15 Gość portalu: lavinci napisał(a): > witam, pytanie jak w temacie, czy jest to praktycznie mozliwe? Możliwe ! > uprzyjemnilo > by to zycie wielu maniakow ogladania tv na kompie Ja nie wyobrażam sobie oglądania telewizji na ekranie monitora o przekątnej nawet 19" jak telewizor mam od wielu lat 29" :) Dla mnie to wątpliwa przyjemność na takim malusieńkim ekraniku oglądać TV ? :( O kolorach nie wspomnę - zwykły TV nadal góruje pod tym względem. Link Zgłoś
gray Re: cyfra+ pod komputer? 28.11.05, 19:19 a ja nie wyobrażam sobie oglądania telewizji. Link Zgłoś
von.snake Re: cyfra+ pod komputer? 24.01.06, 23:25 Gość portalu: telemaniak napisał(a): > > uprzyjemnilo > > by to zycie wielu maniakow ogladania tv na kompie > > Ja nie wyobrażam sobie oglądania telewizji na ekranie monitora o przekątnej > nawet 19" jak telewizor mam od wielu lat 29" :) > Pod warunkiem ze sie ma: primo telewizorek secundo miejsce na ten telewizorek tercjo nagrywarke stacjonarna zeby sobie cos nagrac jak jestes w pracy Link Zgłoś
Gość: pio765 Re: cyfra+ pod komputer? IP: *.olsztyn.mm.pl 28.11.05, 20:15 Oglądam tv na komputerze raczej z konieczności.(Różnimy się z żoną gustami, w wyborze programów). Do odbioru tv naziemnej i kablowej, niezbędna jest karta telewizyjna. Koszt - poniżej 200zł. Do oglądania tv sat potrzebna karta tv sat np. SkyStar - koszt to około 300zł + czasza oraz konwerter. W chwili obecnej nie polecam tvsat, bo cyfra+ i polsat zmieniły rodzaj kodowania, i są, na razie niedostępne, nawet w "pirackim odbiorze". Link Zgłoś
Gość: mk Re: cyfra+ pod komputer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 20:50 Nooo nie do konca. C+ mozna ogladac przez sharing. Link Zgłoś
Gość: Laki_luke Re: cyfra+ pod komputer? IP: 80.51.247.* 28.11.05, 23:42 polsat tez zreszta Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: cyfra+ pod komputer? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.05, 06:59 ...premiere,sky digital,sky angielską i wieeele innych :) Link Zgłoś
Gość: ass Re: cyfra+ pod komputer? IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.06, 23:29 laki.dvhk.pl/faq/howto_cw_sharing.htm Link Zgłoś