Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 13:44 dostałam dokument, który muszę wydrukowac, ale on ma na końcu skrót .abw i niechc mi sie w żaden sposób otworzyć? Ktoś może mi pomóc? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ... Re: DOSTAŁAM PLIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 13:58 Dokument został napisany przy pomocy AbiWord (darmowy edytor tekstów) Link Zgłoś
Gość: ANia Re: DOSTAŁAM PLIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:07 no dziki, ale jak ja go teraz otworzę? Muszę mieć ABiWORD? Link Zgłoś
Gość: karol Re: DOSTAŁAM PLIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:58 word to powinien otworzyć Link Zgłoś
Gość: B. Ania Re: DOSTAŁAM PLIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:23 Gość portalu: ANia napisał(a): > no dziki, ale jak ja go teraz otworzę? Muszę mieć ABiWORD? TAK ! Inny program go nie otworzy i swoją drogą to tylko IDIOTA stosuje nietypowe pliki do tak prozaicznych spraw jak zwykły tekst :( Może spróbuj najprostrzej metody. Skopiuj ten plik i tej KOPII zmień rozszerzenie z ABW na normalne TXT . Może coś się da odczytać ;) Link Zgłoś
kell99 Re: DOSTAŁAM PLIK 29.11.05, 15:32 a skad wiesz, ze to "zwykly tekst".. wiec co? pownien byc pdf czy postscript? Link Zgłoś
Gość: TE mądrala ! Re: DOSTAŁAM PLIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 16:18 kell99 napisał: > a skad wiesz, ze to "zwykly tekst".. wiec co? pownien byc pdf czy postscript? ABiWORD nie robi PDFfuf ani postscript :) Link Zgłoś
kell99 Re: DOSTAŁAM PLIK 29.11.05, 16:23 robi;) po prostu zamiast drukarki wybierasz 'pdf writer', albo "drukujesz" do postscriptu.. Link Zgłoś
Gość: maruda Re: DOSTAŁAM PLIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:08 dobrze ze nie CBŚ albo FBI, wtedy bylo by nie do otworzenia :) Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: DOSTAŁAM PLIK IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.11.05, 15:19 Ściągnij, może go polubisz:) www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=156&t=9 Link Zgłoś