Gość: Blondynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 13:59 Na jakiej zasadzie mogę korzystać z internetu ? Potraktujcie moje pytanie jak najbardziej poważnie ;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: qwert Re: Notebook -a net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:10 a jak pisałaś powyższy post? przez telefon? Link Zgłoś
Gość: Blondynka Re: Notebook -a net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:27 Heee - poruszałam palcami na klawiaturze ;) Serio-oświećie mnie bardziej pod wzgl.technologii etc. Pzdr. Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Notebook -a net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:14 > Na jakiej zasadzie mogę korzystać z internetu ? Na ogólnie przyjętych zasadach. Niestety właściciele notebooków nie mają jakichś zniżek czy innych udogodnień przy korzystaniu z netu. Nie wiem zreszta dlaczego:-) Link Zgłoś
wielka_stopa Re: Notebook -a net 29.11.05, 14:57 Z internetu możesz korzystać, kupując w wiadrze na targowisku (bo tak taniej niż np. w TP-sie), ja tak robie i działa bez zarzutu :) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Notebook -a net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:13 To co ona pisze to mały pikuś - niedawno dwie idiotki zaczepiły mnie na Kruczej róg Hożej w Warszawie z pytaniem : Jak dojechać do Włodka bo ta jest jednokierunkowa a on tu niedaleko mieszka. -- Czas umierać (ze śmiechu) Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Notebook -a net IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:15 od ruskich jest taniej, ale trzeba uwazac bo maja czasami zawirusowane wiaderka Link Zgłoś
Gość: Blondynka Re: Notebook -a net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:20 Ale plastikowe czy metalowe ? Link Zgłoś