Gość: jestok1 IP: 80.48.128.* 08.12.05, 13:03 ,a, taki problem ścągam niektóre plik z sieci(lokalnej) i ściągaj mi się one w tych formatch i nie mogę ich otworzyć , jakiego urzyc programu do otworzenia ich? Link Zgłoś Obserwuj wątek
paul_78 Re: pliki typu MDF , MDS problem 08.12.05, 13:52 Alcohol 120% albo daemon tools. Tych plików się nie otwiera, tylko montuje jako wirtualny napęd. Link Zgłoś
Gość: marcin Re: pliki typu MDF , MDS problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 13:55 MDF = Menu Definition File MDS = Directx Mid2stream File - sa to obrazy płyt gotowe do nagrania programem Alcohol 120% (podobnie jak np. pliki ISO sa nagrywane w Nero) - który znajdziesz tu - www.underpl.org/index.php?d=download&cat=42&dfile=385 Link Zgłoś
Gość: apl Re: pliki typu MDF , MDS problem IP: *.icpnet.pl 08.12.05, 15:28 Gość portalu: marcin napisał: > MDF = Menu Definition File > MDS = Directx Mid2stream File Nie wiem, jaki jest sens "rozszyfrowywania" tych rozszerzeń, ale gdyby ktoś chciał to w jakimkolwiek celu wykorzystać, niech weźmie pod uwagę, że akurat takie "rozwinięcia" nie maja nic wspólnego z obrazami płyt i programem Alcohol 120%. Link Zgłoś