Gość: rafi.wro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:51 Czy mozna polaczyc drukarke z komputerem za pomoca bluetooth ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
nie_mam_czasu Re: drukarka < bluetooth > komputer 11.12.05, 13:52 tak musisz miec taka drukarke Link Zgłoś
Gość: rafi.wro Re: drukarka < bluetooth > komputer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 14:09 a jak mam dwa klucze BT, tz. dwa urzadzenia BT pod USB ? Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: drukarka < bluetooth > komputer 11.12.05, 14:11 nie rozmumiem?? w temacie masz drukarke, jasniej powiedz o co chodzi Link Zgłoś
Gość: rafi.wro Re: drukarka < bluetooth > komputer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 15:05 mam laptopa i drukarke. drukarka to canon mp170. mam tez dwa urzadzenia BT np. takie www.allegro.pl/show_item.php?item=76514393 jedno wtykam w komputer a drugie w drukarke gdyz drukarka posiada takie wejscie jak usb w kompie, opisane jako port drukowania bezposrdeniego PictBridge lub Cannon BJ. czy to bedzie dzialac, czy to jest mozliwe ? Link Zgłoś
mapmuh Re: drukarka < bluetooth > komputer 11.12.05, 15:32 Mało prawdopodobne jest, żeby port USB drukarki działał jako host, tzn żeby podawał napięcie do klucza BT. Link Zgłoś
Gość: rafi.wro Re: drukarka < bluetooth > komputer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 15:08 znalazlem cos. chyab to o czym mowie w moim przypadku nie bedzie mozliwe bez tego www.pdaclub.pl/view.php?news_id=8335 Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: drukarka < bluetooth > komputer 11.12.05, 15:16 jesli drukarka ma funkcje PCBridge to nie powinienes miec problemu, osobiscie nie mialem okazji z takiem polaczeniem wiec nie powiem na 100% ale probuj. Link Zgłoś