misie_k1 21.01.06, 14:03 Chciałbym się zapytać czy jest możliwość zainstalowania języka polskiego w amerykańskim ipodzie? Proszę o bardzo szybką odpowiedź. Link Zgłoś Obserwuj wątek
saz82 Re: Język polski w iPodzie Nano 21.01.06, 23:54 Nie. NIestety nikt nie pofatygowal sie o to aby spolszczyc Menu iPoda. Swoja droga jestem Ciekaw czy przedstawiciel Apple w Polsce nie moglby wystapic z propozycja do Apple ze chce spolszczyc Menu. Podejrzewam ze niebyloby to trudne. Link Zgłoś
misie_k1 Re: Język polski w iPodzie Nano 22.01.06, 14:49 Ale przecierz w kupionych w polsce iPodach Nano menu jest po polsku chodzi mi o to żeby np. zaktualizować iPoda przez updatera i mieć jezyk polski. Link Zgłoś
saz82 Re: Język polski w iPodzie Nano 22.01.06, 22:06 Prosze mnie oswiecic. Czy faktycznie iPODy nano i Video nabywane w Polsce posiadaja Polskie Menu ??? Link Zgłoś
wystaje Re: Język polski w iPodzie Nano 23.01.06, 14:44 Jasne! Ipod Video kupiony w Polsce ma polskie menu. Link Zgłoś
saz82 Re: Język polski w iPodzie Nano 23.01.06, 15:16 No to teraz pozostaje zadać pytanie dlaczego Apple Polska nie zrobi softów po polsku do starszych wersji iPODów i dlaczego polskie wersje nie są włączone w pakiet Updatera ??? Link Zgłoś
orientman Re: Język polski w iPodzie Nano 23.01.06, 17:01 Bo to nie Apple Polska (a dokladnie Apple IMC Poland) robi ten software, tylko Apple itself. Link Zgłoś
bednar88 Re: Język polski w iPodzie Nano 23.01.06, 18:34 To dziwne ja kupiłem iPOda Viedeo wysyłkowo i jechał do mnie prościutko z USA i w swoich ustawieniach pomiedzy SUOMI i jakiś innym językiem którego nazwy przeczytać nawet nie umiem jest także język POLSKI :) Link Zgłoś
manonthemon Re: Język polski w iPodzie Nano 24.01.06, 16:00 pytanie po co komu język polski. Jak to wygląda " wymieszaj piosenki" zamiast "shuffle"..:/ Link Zgłoś
misie_k1 Re: Język polski w iPodzie Nano 24.01.06, 16:47 Już nawet nie chodzi o to abym korzystał z języka polskiego bo oczywiście znam język angielski ale poprostu się pytam czy się da, bo jednoznacznej odpowiedzi nie przeczytałem. Link Zgłoś
manonthemon Re: Język polski w iPodzie Nano 24.01.06, 21:30 Z tego co mi wiadomo ipody nano mają menu po polsku. Jest to zresztą napisane na stronach appla. www.apple.com/ipodnano/specs.html Link Zgłoś