Gość: Szpaq IP: 195.116.211.* 22.01.06, 22:30 To kup allegro.pl/show_item.php?item=81466400 zadko zdarza sie tak tanio tak dobry sprzet, to nie ja sprzedaje ;P Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ekolog to jest kiepski zasilacz! IP: *.plock.mm.pl 22.01.06, 22:45 przecież ten zasilacz nie jest energooszczędny ja mam w kompie 250W !!! wiec po co mam kupować droższy zasilacz i więcej prądu zużywać??!!!?? tego za darmo bym nie wziął Link Zgłoś
Gość: Antek Re: to jest kiepski zasilacz! IP: *.acn.waw.pl 22.01.06, 22:48 Obydwa zuzyja dokladnie tyle samo pradu. Ten z allegro ma po prostu wieksza maksymalna moc wyjsciowa. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: to jest kiepski zasilacz! IP: *.acn.waw.pl 22.01.06, 22:50 Czy wiesz, o czym piszesz???? Zasilacz daje na wyjściu taką moc, jaka aktualnie jest wymagana (w uproszczeniu jest to zespół źródeł napięciowych - radzę zapoznać się z teorią), a nie maksymalną - inaczej moje dwa komputery "pożerałyby" ponad kilowatogodzinę energii/h. Przy dzisiejszych konfiguracjach wręcz opłaca się kupić zasilacz nieco "mocniejszy" niż wymagany, bo będzie on pracował nie na 100, a na 60-80% procent możliwości, a to przełoży się m.in. na mniejszy hałas wentylatorów->mniejsze ilości ciepła. Link Zgłoś
tswiercz Re: Masz kiepski zasilacz? 22.01.06, 23:58 i zgadzam się, to obecnie najlepsza zasiłka cena/jakość. Ale oczywiście jest to zasiłka do konfigu do 1500 zł bez OC! Link Zgłoś
Gość: Mac Aroni Re: Buuahhhaaaa... IP: *.chello.pl 23.01.06, 00:15 W mojej G5 zasilacz jest 700W. O tym jak jest cichy nawet nie wspomnę...bo nie chcę zeserwować bezsennej nocy PCtowcom blaszakowcom! :))) Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Buuahhhaaaa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:45 ja mam top power 500 i jet cichszy niż wentyl na procku... Link Zgłoś
Gość: Mac Aroni Re: Buuahhhaaaa... IP: *.chello.pl 23.01.06, 23:28 > ja mam top power 500 i jet cichszy niż wentyl na procku... Jak w każdym niemal Maczku G5 z dualem pow. 2,3 Ghz u mnie procesorki chłodzi ciecz... Link Zgłoś
Gość: Zasiłka Re: Masz kiepski zasilacz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 08:02 Gość portalu: Szpaq napisał(a): > tanio tak dobry sprzet, to nie ja sprzedaje ;P Ani to TANIO ani to DOBRY sprzęt !!! Pierwsze słyszę o tej firmie i do znanych ona nie należy ! A jak nie jest znana to znaczy, że nie jest dobra, czyli to jest normalne GÓW*O ! Link Zgłoś
Gość: Szpaq Re: Masz kiepski zasilacz? IP: 195.116.211.* 24.01.06, 08:25 > Ani to TANIO ani to DOBRY sprzęt !!! Widocznie jeszcze malo wiesz, firma jest znana z bardzo dobrych zasilaczy o stabilnym napeciu, dobrych zabezpieczeniach i niskiej cenie Link Zgłoś
Gość: Znavca To jest kiepski zasilacz ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 08:42 Gość portalu: Szpaq napisał(a): > > Ani to TANIO ani to DOBRY sprzęt !!! > > Widocznie jeszcze malo wiesz, firma jest znana z bardzo dobrych zasilaczy o > stabilnym napeciu, dobrych zabezpieczeniach i niskiej cenie Po czym to wnosisz,że znana ? Po niskiej cenie ? Nie jest ona taka niska - są tańsze zasilacze na polskim rynku. Tańsze i znanych od lat firm :) Link Zgłoś
Gość: Znavca Re: Masz kiepski zasilacz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 08:34 Gość portalu: Szpaq napisał(a): > Masz kiepski zasilacz ? > To kup allegro.pl/show_item.php?item=81466400 zadko zdarza sie tak > tanio tak dobry sprzet, to nie ja sprzedaje ;P Masz kiepski zasilacz ? KUP i będziesz miał jeszcze GORSZY zasilacz ! A właściwie to nie będziesz miał go wcale ! HA HA HA ! Link Zgłoś
Gość: Szpaq Re: Masz kiepski zasilacz ? IP: 195.116.211.* 24.01.06, 08:37 Jak niemacie pojecia to nie piszcie: www.xbitlabs.com/articles/other/display/fsp-psu.html forum.tweak.pl/index.php?showtopic=154591 Link Zgłoś
Gość: OCfan Re: Masz kiepski zasilacz ? IP: *.toya.net.pl 24.01.06, 10:20 Gość portalu: Szpaq napisał(a): > Jak niemacie pojecia to nie piszcie: po co sie przejmujesz? to forum juz tak dziala - najglupsi krzycza najglosniej. przywyknij ;) Link Zgłoś
Gość: upierd Re: Masz kiepski zasilacz? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.01.06, 12:07 dlaczego ten spammerski temat nie został usunięty. Ponadto czy ktoś się orientuje, czy obecnie Allegro reaguje w jakikolwiek sposób na zgłaszonia spamu od ich użytkowników? Link Zgłoś